2019-01-01 15:06:13
Φωτογραφία για Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Ιωαννίνων
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Ιωαννίνων: Με τεράστια επιτυχία μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος σε κεντρική αίθουσα της πόλης των

Ιωαννίνων (LIDO TEATRIZ) ,η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα παιδιά του  Αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Δ.Α Ιωαννίνων .

   Στην εκδήλωση αυτή που διοργανώθηκε με μέριμνα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και την συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων  της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, της Τ.Δ. Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και το Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων και Π.Σ. Ηπείρου-Κέρκυρας , η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές του προέδρου της Ένωσης μας ,καθώς και των Πρόεδρων των υπολοίπων Ενώσεων    προς τους παρευρισκομένους  και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Ηπείρου, Υποστράτηγος  κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων Α/Δ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος  , τα μικρά παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.


   H χαρά δε έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκαν η Τίτα Μίτα ντυμένη ξωτικό  και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος με τη βοήθεια  του ΟΛΑΦ του χιονάνθρωπου και του Ρουντολφ   μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

   Η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, ιδιαίτερα δε την Διεύθυνση και το προσωπικό  του  LIDO TEATRIZ,  τα SEP MARKETS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής, του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ