2019-01-02 20:49:30
Φωτογραφία για Πώς να κάνετε λήψη παλαιών εκδόσεων εφαρμογών για παλιές συσκευές iOS
Με την πάροδο του χρόνου, ορισμένες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν πλέον στα παλαιότερα μοντέλα iPad ή iPhone που εκτελούν iOS 10 ή και χαμηλότερο.Εδώ θα δούμε τον τρόπο εγκατάστασης συμβατών εκδόσεων λογισμικού σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. 

Με την κυκλοφορία του iOS 12, πολλοί προγραμματιστές ενημέρωσαν τις εφαρμογές τους, κάνοντας αλλαγές στη διεπαφή, τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις νέες δυνατότητες. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα και παιχνίδια έχουν σταματήσει να εργάζονται σε παλαιότερα μοντέλα του iPhone ή του iPad και η νέα έκδοση της εφαρμογής είναι συμβατή μόνο με το iOS 11 και νεότερο.

Πρόσφατα, ο ίδιος αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα όταν ήταν απαραίτητο να συνδέσω το ρολόι Amazfit Pace και τις έξυπνες συσκευές Xiaomi σε ένα iPhone 5. Και για τα δύο gadgets χρειάζεστε την εφαρμογή Mi Fit, η οποία από το Σεπτέμβριο του 2018 έχει σταματήσει επίσημα την υποστήριξη της για το iOS 10 και προηγούμενων εκδόσεων. Αλλά βρήκα μια λύση για αυτή την κατάσταση.


Το κατάστημα του Apple app είναι αρκετά έξυπνο για να καθορίσει πότε βλέπετε μια εφαρμογή σε μια συσκευή που δεν μπορεί να εκτελέσει την πιο πρόσφατη έκδοση της. Σε αυτή την περίπτωση, το App Store θα σας προσφέρει την εγκατάσταση μιας παλαιότερης, αλλά συμβατής έκδοσης με την παλιά συσκευή.

Δύο σημεία αξίζει να σημειώσετε: πρώτον, αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν έχετε αγοράσει / κατεβάσει την εφαρμογή (όχι απαραίτητα σε αυτή τη συσκευή, αλλά σε αυτό το Apple ID που χρησιμοποιείτε) και δεύτερον, μια ξεπερασμένη έκδοση μπορεί να έχει προβλήματα και λάθη.

1)Συνδεθείτε στο App Store χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό της Apple σας σε μια συσκευή με iOS 12.

2)Βρείτε μια εφαρμογή που δεν λειτουργεί με ένα παλιό iPhone ή iPad και κάντε λήψη / αγορά.

3)Ανοίξτε το App Store στην παλιά σας συσκευή iOS και μεταβείτε στην καρτέλα με τις Αγορές αγορές σας.

4)Βρείτε την εφαρμογή που χρειάζεστε και κατεβάστε την κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το σύννεφο.

Μετά από αυτό, το App Store θα εντοπίσει ότι η συσκευή σας δεν μπορεί να ξεκινήσει την πιο πρόσφατη έκδοση και σας ζητά να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση.

Στο παράδειγμά μου, το iPhone 5 συνδέθηκε με το Apple ID μου και αμέσως κατέβασα την εφαρμογή που είχα και στο στο iPhone XS Max.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ