2019-01-04 10:35:38
Φωτογραφία για Τί απάντησε ο κ.Αρχηγός στην Ένωση ΝΑ Αττικής
Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΄'Ενωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την 3 Ιανουαρίου 2019, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής συναντήθηκε με τον Αρχηγό της

Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ για σοβαρά και τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής.

      Κύριο θέμα αποτέλεσε η επικείμενη μεταστέγαση υπηρεσιών από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

      Δεύτερο θέμα η ενίσχυση του Αεροδρομίου λόγω του ευρωπαϊκού κανονισμού για υποχρεωτικούς ελέγχους στους πολίτες της ευρωπαϊκής ένωσης.

     Τρίτο θέμα οι συνθήκες που επικρατούν στον όρχο της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής στο στρατόπεδο Σακέτα.

      Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του κ. Αρχηγού καθώς μεταβήκαμε απευθείας στην δομή του στρατοπέδου Σακέτα για επιτόπου αυτοψία από τον ίδιο και τους Ταξιάρχους Δ/νσης Οικονομικού κ. Χαράλαμπο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ και της Δ/νσης Τεχνικών Κωνσταντίνο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.


     Διέταξε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τοποθετηθούν οικίσκοι για να καλυφθούν οι ανάγκες μέχρι να βρεθεί οριστική και ουσιαστική λύση προφανώς με την μεταφορά του όρχου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

    Επιπροσθέτως, ο αρχηγός επισήμανε στα παιδιά της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι έχει ανευρεθεί κονδύλι από χορηγία προκειμένου να επισκευασθεί ικανός αριθμός ακινητοποιημένων μοτοσικλετών αλλά και για υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

      Για το θέμα της μεταστέγασης ζήτησε από την Δ/νση Τεχνικών να επισπευσθούν οι εργασίες στο κτίριο που έχει παραχωρηθεί για να αποφευχθούν άσκοπες και διπλές μετακομίσεις και να συζητηθεί το ζήτημα τυχόν παράτασης με την ανάδοχο εταιρεία. Για το δε ζήτημα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών προγραμμάτισε άμεσα συνάντηση (την ίδια ημέρα) με τον Διευθυντή της εκεί Διεύθυνσης για να βρεθεί λύση με ενίσχυση με προσωπικό αλλά και άλλες ενέργειες εξοικονόμησης δύναμης.

      Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της διενεργούμενης Ε.Δ.Ε. για δηλώσεις εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων, που όπως εμείς τονίσαμε είναι μια διαδικασία που όχι μόνο δεν συμβάλει αλλά και διαταράσσει μια σχέση αγαστής συνεργασίας που πρέπει απαραίτητα να υπάρχει μεταξύ της ηγεσίας και του συνδικαλιστικού κινήματος.

     Ο Αρχηγός απάντησε ότι δεν πρόκειται για δίωξη ή φίμωση παρά μόνο για διενέργεια εξέτασης συνθηκών διερεύνησης συγκεκριμένης υπηρεσιακής ενέργειας.

     Εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ανταπόκριση του Αρχηγού στο αίτημα μας για συνάντηση μαζί του προκειμένου να του θέσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν ήταν άμεση.

    Επίσης να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι ενέργησε αστραπιαία θέλοντας να έχει ιδία αντίληψη καθώς μετέβη με την Ένωσή μας στον όρχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής.

     Σε κάθε περίπτωση θα αναμένουμε να δώσει λύσεις στα σοβαρά αυτά ζητήματα που του θέσαμε.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ