2019-01-04 12:23:38
Φωτογραφία για Ολλανδία: Τηλεοράσεις, έπιπλα, ρούχα και παιχνίδια ξεβράζει η θάλασσα
Τα αντικείμενα βίσκονταν μέσα στα κοντέινερ που έπεσαν από φορτηγό πλοίο που χτυπήθηκε από καταιγίδα - Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τρία που περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Δεκάδες κοντέινερ με αντικείμενα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας με επίπεδη οθόνη έχουν ξεβραστεί σε ολλανδικά νησιά στη Βόρεια Θάλασσα, αφού ένα πλοίο έχασε μέρος του φορτίου του στην περιοχή.

Η ολλανδική Ακτοφυλακή δήλωσε ότι 270 κοντέινερ είχαν πέσει από το πλοίο MSC ZOE ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως, όταν χτυπήθηκε από καταιγίδα στο γερμανικό νησί Borkum και έπλευσε νοτιοδυτικά προς τα ολλανδικά ύδατα.

Τα εμπορευματοκιβώτια άνοιξαν και το περιεχόμενό τους ξεβράστηκε στις όχθες των ολλανδικών νησιών Terschelling και Vlieland. Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, τοπικοί κυνηγοί θησαυρών βρήκαν μια σειρά αντικειμένων στις παραλίες, όπως εξαρτήματα αυτοκινήτων, ρούχα, παιχνίδια, τηλεοράσεις μέχρι και έπιπλα ΙΚΕΑ.

Σε εικόνες που μετέδωσαν εμφανίζεται ένας  εξ αυτών να  μεταφέρει πακέτο που μοιάζει με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, η οποία θα μπορούσε να παραμένει σε καλή κατάσταση καθώς αρχικά ήταν συσκευασμένη μέσα στον ειδικό αφρό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ