2019-01-04 17:31:41
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;
Ήρθε η ώρα να πάρει ο καθένας μας απόφαση και να δράσει για να προασπιστεί από που πιστεύει.

Τα λόγια και τα σχόλια είναι πολύ καλά, εποικοδομητικά και χρήσιμα, αλλά ήρθε η "ώρα της αλήθειας", ήρθε η ώρα για τον κάθε ένα από εμάς που πιστεύουμε ότι ο τόπος μας είναι όμορφος αλλά δεν είναι βιώσιμος να πάρουμε να σταθούμε στο πλάι του μόνου ανθρώπου που είχε το σθένος, το θάρρος, την υπομονή και την επιμονή, με μεθοδικότητα να φτάσει δυο υποθέσεις μπροστά στην δικαιοσύνη. Δύο υποθέσεις πολύ σοβαρές για την προστασία της υγείας μας, της ποιότητας της ζωής μαςκαι για το μέλλον των παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση, να υπερασπιστούμε και εμείς το καλό του τόπου.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι δύσκολο (όλα τα δύσκολα τα έκανε εκείνος).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε στην άκρη το πληκτρολόγιο και τον καναπέ μας και να είμαστε πλάι του ΣτΔΕ, Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ, στον αγώνα του για την Αρτέμιδα και το περιβάλλον της που προστατεύουμε και αγαπάμε!


Ο Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης Σ-Α, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ενημερώνει τους 420 δημότες που είχαν απευθυνθεί σ' αυτόν και όλους τους δεινοπαθούντες συμπολίτες, ότι με την από 17.12.2018 Πράξη προσδιορίστηκε προς συζήτηση για 3.4.2019 (στο Ε' Τμ. του ΣτΕ), η υπόθεση της ηχορύπανσης από το ΔΑΑ............. σε συνέχεια των εξελίξεων σε επίπεδο Ε.Ε.

Yπενθυμίζoυμε στις 20.3.2019 το Γ’ Τριμελές – ποινικό για ΚΕΛ

Είναι πολύ σοβαρές και οι δύο υποθέσεις για τον τόπο μας.

Να είμαστε όλοι στο πλευρό του!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ