2019-01-05 00:38:01
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη από το ΘΥΡΡΕΙΟ Βόνιτσας: «Τα εκχιονιστικά καθάρισαν ορισμένους αγροτικούς δρόμους και άφησαν άλλους με μισό μέτρο χιόνι και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε στις στάνες μας!
              Άνιση μεταχείριση και για το καθαρισμό απο τα χιόνια των αγροτικών δρόμων που άνοιξαν τα εκχιονιστικά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, καταγγέλει ο κάτοικος Θυρρείου κ. Θεόδωρος Μπακατσέλος. 

       Όπως σημειώνει ο κτηνοτρόφος σήμερα τα εκχιονιστικά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθάρισαν ορισμένους συγκεκριμένους δρόμους στα Ακαρνανικά, ενω για το δρόμο στη στάνη του όπου έχει 250 πρόβατα και βρίσκονται αποκλεισμένα στο βουνό κανείς δεν συγκινείται. 

           Ο Δήμος και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας πρέπει να βοηθήσουν χωρίς εξαιρέσεις όλους τους κτηνοτρόφους που δεν μπορούν να μεταφέρουν τροφές στα ζωντανά στις στάνες γιατί αν συνεχιστεί η κακοκαιρία και η αδιαφορία των αρμοδίων, δεν θα μείνει κανένα ζωντανό.

       Μήπως πρέπει ο δήμος να καθαρίσει όλους τους δρόμους από τα χιόνια προς τις στάνες, χωρίς εξαιρέσεις, προκειμένου να μεταφέρουν τροφή για τα ζώα......
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ