2019-01-05 08:45:21
Φωτογραφία για Ν. Καραδήμας: Αυτή η επετηρίδα των Υπαστυνόμων του Ν 3686/08 είναι σαν τη χαμένη Ατλαντίδα
Από το facebook του Νίκου Καραδήμα

Δήθεν την ανακαλύπτουν και όλο άγνωστη παραμένει. Θυμάμαι στο περσινό συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ,το 28° στην Καλαμάτα την επικοινωνία μέσω skype τις βαρύγδουπες δηλώσεις του τότε Αρχηγού Αντ/γου κ. Τσουβάλα με τον πρόεδρο περί αποκατάστασης,ότι θα έθετε τέλος στην ομηρεία των Υπαστυνόμων που φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια στο βαθμό συνολικά Β' και Α'.

Τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν και μέχρι και ο συντονιστής δημοσιογράφος καί φίλος, μειδιούσε!!!

Σήμερα δε, φαντάζουν μασημένες ιστορίες.

Έδιναν και έπαιρναν οι αναρτήσεις στα "μπλόκα και τα μοκα" όπως συνηθιζε να λέει και ο παλιός πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΠΟΑΣΥ).

Αντ αυτού είδαμε για πρώτη φορά να είναι και σε ομηρεία οι Υπαστυνόμοι που αποστράτευσαν και δεν αποστράτευσαν!

Τους πρόηγαγαν άλλα δεν τους αποστράτευσαν καθ' όσον θα επακολουθήσει νεα σχετική!


Έχουν μπερδευτεί οι διαχειριστές και οι γραμματείς. Δεν γνωρίζουν αν πρέπει να παραλάβουν τα δημόσια είδη ,το δελτιο ταυτότητας και τον οπλισμό! Τόσα καλά έφερε το υπ αρίθ 6/18 Π.δ. Διαδίδεται δε ,η φήμη ότι το νέο Π.δ είναι στο ΣΤΕ και πάει για την Προεδρία και οι συνάδελφοί διατελούν εκτος οργανικών θέσεων.

Ακόμη και η δ/γη προαγωγής στην τελευταία παράγραφο άφηνε αυτό το παράθυρο ελπίδας περί ανάκλησης του π.δ προαγωγής και επιστροφής του βαθμού.

Ο Αρχηγός ας βάλει ένα τέλος σ αυτή την ομηρεία και της παραμονής και της προαγωγής. Έχει την διορατικότητα και την Ικανότητα! Είναι της γενιάς μας _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ