2019-01-05 18:48:32
Φωτογραφία για Στην φυλακή ο πατέρας για τη δολοφονία της κόρης του
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος παιδοκτόνος ο οποίος δολοφόνησε την κόρη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

 

Η απολογία του διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένη από τη μητέρα του θύματος, με την οποία, η άτυχη 29χρονη είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, σύμφωνα με το corfupress.gr.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του θύτη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα έγινε ενώ ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

 

Ο 52χρονος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του, τουλάχιστον δυο ημέρες μετά την αποτρόπαιη πράξη του.

 

Η σορός της άτυχης 29χρονης εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας, όπως και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν "σκύλα", εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.


 

 

 

Ούτε η ιατροδικαστής μπορούσε να πιστέψει τη βιαιότητα με την οποία οπατέρας σκότωσε την κόρη του στην Κέρκυρα. Τουλάχιστον επτά ραπίσματα με τη λεγόμενη "σκύλα" κατέφερε ο 52χρονος στο κεφάλι και το σώμα της άτυχης κοπέλας, όπως δήλωσε η ιατροδικαστής στο corfutvnews.gr.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...επιστρέφει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...επιστρέφει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ