2019-01-06 00:34:01
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ: Εκπληκτική η παράσταση: «3 Μονόπρακτα» από την ομάδα «Θεάτρου Πορεία» του Ν.Π. ΟΤΟΕ Πρέβεζας στη ΒΟΝΙΤΣΑ
        Τη θεατρική παράσταση «3 Μονόπρακτα» παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία, η Θεατρική ομάδα «Θεάτρου Πορεία» του Ν.Π. ΟΤΟΕ Πρέβεζας στη ΒΟΝΙΤΣΑ, σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στο Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (πρώην κινηματογράφος ΛΑΪΣ) σε συνεργασία με τον Δήμο και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.... ΒΙΝΤΕΟ απο την παράσταση στη ΒΟΝΙΤΣΑ        Στη παράσταση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τα λεγόμενα μεγάλα θεατρικά σχήματα, παρουσιάστηκαν 3 μονόπρακτα: Ένα Ελεύθερο ζευγάρι του Ντάριο Φο, Η πιο δυνατή του Αύγουστου Στρίντμπερκ και το Αυγό του Κ. Μουρσελά, με σκηνές από την σημερινή καθημερινή ζωή, παρότι γράφθηκαν πρίν αρκετά έτη..........

 

     Τον θίασο απαρτίζουν πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί με όρεξη και αγάπη για το θέατρο και τη δημιουργία και εξέπληξαν με τις υπέροχες ερμηνείες τους και παρέσυραν το κοινό σε μια πανέμορφη βραδιά.


-Η παράσταση ξεκίνησε με το "Ένα Ελεύθερο ζευγάρι" του Ντάριο Φο, με υπέροχη ερμηνεία της Πανωραίας Κωστούλη καθώς και του Βαγγέλη Σοπικιώτη που δημιουργούν επεισόδια της σημερινής καθημερινής ζωής. Η μικρή παρουσία του Βασίλη Καρναβά δεν εμπόδισε να παρουσιαστεί ο υπέροχος θεατρικός χαρακτήρας του. Μονόπρακτο με μια γυναίκα αφιερωμένη το γάμο της και στον σύζυγο της, ανέχεται τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της και βομβαρδίζεται από αυτόν με ιδέες περί εφαρμογής ανοικτού γάμου δηλ. ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει να έχουν και άλλες  σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό για τον γάμο τους.

-Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε το μονόπρακρο "Η πιο δυνατή" του Αύγουστου Στρίντμπερκ με φοβερή ερμηνεία απο την Λίτσα Τάτση. Μονόπρακτο με μονόλογο μιας γυναίκας η οποία μέσα από την επί σκηνής γραφή μιας επιστολής  προς την πρώην ερωμένη του συζύγου της, διαλαλεί τις καταστάσεις που ανέχθηκε, την υπομονή της αλλά και την διπλωματία της στον αγώνα να κερδίσει πάλι τον άνδρα της.

-Η παράσταση έκλεισε με "το Αυγό" του Κ. Μουρσελά όπου οι δυό ελεύθεροι των «κοινωνικών» περιορισμών, δύο φίλοι, ο Σόλων (Γρηγόρης Γιάγιας) και ο Λουκάς (Πέτρος Ανδρέου) συζητούν τα θέματα της καθημερινότητας μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

         Η σκηνοθεσία της Παρασκευή Νάνη έδωσε στους ηθοποιούς την δυνατότητα να κινηθούν άνετα, και  τα σκηνικά και η διακόσμηση του χώρου (Λιόντου Ιωάννα) ήταν εργονομικά  ώστε ο χρόνος της εναλλαγής σε κάθε μονόπρακτο να είναι μικρός και ευχάριστος.

     Όλοι οι πρωταγωνιστές εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στον πρώην κινηματογράφος ΛΑΪΣ για να τιμήσει τη Θεατρική ομάδα «Θεάτρου Πορεία» του Ν.Π. ΟΤΟΕ Πρέβεζας και αξίζει να τους δώσουμε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια γι αυτή την αξιόλογη θεατρική παράσταση. 
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ