2019-01-06 10:00:42
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ έκλεισε τις μεταγραφές της;
Η μεταγραφή του Νέναντ Κρστίτσιτς δεν αποκλείεται να είναι η μία και μοναδική που θα κάνει η ΑΕΚ στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου! Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ανθρώπων της «Ένωσης», τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ έχει τους παίκτες που απαιτούνται για να βγει η σεζόν, με δύο λύσεις (μίνιμουμ) ανά θέση. Ωστόσο σε αυτή τη λογική και προγραμματισμό, υπάρχει ένας αστερίσκος που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Καταρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή μέσου. Αυτή είναι μία ειλημμένη απόφαση. Ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν δώσει εντολή σε… γνωστούς και φίλους να τους αραδιάσουν όποια εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ έχουν για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Αν μέχρι το τέλος του μήνα, βρεθεί κάτι που θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί η ΑΕΚ, μία δηλαδή ποιοτική προσθήκη επιπέδου Κρστίτσιτς για τα άκρα, τότε θα γίνει κίνηση και για δεύτερη μεταγραφή
. Σε διαφορετική περίπτωση όλες οι εξελίξεις θα μεταφερθούν για το καλοκαίρι και τη νέα χρονιά, καθώς η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έχουν συναποφασίσει πως δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφή απλά για να κάνουν. Ειδικά για τα άκρα της επίθεσης στο Μαρούσι και στα Σπάτα περιμένουν να δούνε πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των 16 αγώνων που απομένουν οι Μπογέ, Αλμπάνης και Γιαννιώτας, οι οποίοι αποτελούν τις τρεις καλοκαιρινές προσθήκες. Παράλληλα ως επιλογές υπάρχουν και οι Μάνταλος και Κλωναρίδης, που παρότι δεν είναι αυτή η φυσική τους θέση, έχουν αγωνιστεί αρκετά ο πρώτος στο αριστερό φτερό και ο δεύτερος στο δεξί (ειδικά τελευταία μετά το «τέλος» του Μπακασέτα).

Πηγή: enwsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
11493 - Θεοφάνια 2019
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
11493 - Θεοφάνια 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ