2019-01-06 10:46:19
Φωτογραφία για Έλλη Στάη: Η νέα της απάντηση για τις «χολερικές κυρίες του διαδικτύου»...
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση για λογαριασμό του Open, η Έλλη Στάη μιλάει στο περιοδικό "People". Η επιτυχημένη anchorwoman είναι το πρώτο πρόσωπο που επιλέγει το περιοδικό για το 2019 –μια χρονιά εξόχως πολιτική με τρεις εκλογικές διαδικασίες.

Η Έλλη Στάη μιλάει για όλα στον Γιώργο Πρατάνο Νομίζω πως εκείνο το post, με τις «χολερικές κυρίες του διαδικτύου», είναι η πιο επιθετική απάντηση σε όλη την επαγγελματική σας πορεία. Τι ήταν εκείνο που σας ενόχλησε;

Σου φαίνεται έτσι επειδή είναι ένα post στο διαδίκτυο. Στο παρελθόν έχω κάνει αγωγή για άθλια σχόλια και έχω κερδίσει. Αυτή ήταν απλώς μια απάντηση στο Internet, όπου στο περιβάλλον αυτό συνήθως δεν σχολιάζω αρνητικά. Σου φαίνεται επιθετικό, δεν είναι... Είναι απολύτως to the point γιατί όλα τα σχόλια αυτού του τύπου είχαν μια ολοφάνερη εμπάθεια, και μάλιστα για το κανάλι στο σύνολο του. Ξέρω ότι πολλές φορές χρησιμοποιούν το πρόσωπο μου και άλλους συνάδελφους για να αποτυπώνουν μια γενικότερη εμπάθεια, για λόγους που σχετίζονται με τα ψυχολογικά ζητήματα του καθενός, τα οποία δεν θα τα κρίνω εγώ. Αυτά τα σχόλια ήταν ξεκάθαρα εμπαθή και εμφανίστηκαν ακόμη και πριν ξεκινήσει το Open. Θεωρώ πως η λογική τα απορρίπτει από μόνη της.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ