2019-01-06 16:18:29
Φωτογραφία για Χαρακόπουλος: Ένα μέλλον περισσότερο Φωτεινό στη ζωή μας
«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα χαράς και ελπίδας. Τα Θεοφάνεια φωτίζουν την ζωή κάθε ενός από εμάς, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα στον στίβο της ζωής». Τα παραπάνω δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον μητροπολιτικό ναό της Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα.

Λόγω του παγετού, που ακολούθησε την έντονη χιονόπτωση στην πόλη και την επαρχία των Φαρσάλων, δεν κατέστη δυνατή η τελετή της κατάδυσης του Σταυρού στις πηγές του Απιδανού, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη δήλωσή του σημείωσε ακόμη ότι «τα Φώτα είναι συνυφασμένα με τον αγιασμό των υδάτων, τον εξαγνισμό και την κάθαρση. Εύχομαι ένα μέλλον περισσότερο φωτεινό! Καλή Φώτιση σε όλους και ιδιαιτέρως σε όσους έχουν την ευθύνη για την πορεία της πατρίδας -ακόμη κι αν ενίοτε δηλώνουν άθεοι.

Στην αρχή αυτής της χρονιάς, το ελπιδοφόρο μήνυμα των Φώτων εμπεριέχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Οι εξελίξεις που αναμένονται θα σηματοδοτήσουν κατά τρόπο καθοριστικό το μέλλον της πατρίδας μας. Μας δίνεται η δυνατότητα να χαράξουμε μια νέα αφετηρία με περισσότερο Φως στη ζωή μας.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ