2019-01-07 11:20:17
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Πότε κάνουν πρεμιέρα Survivor, Ράδιο Αρβύλα και ο Θέμης Γεωργαντάς;
Έρχονται μέσα στο Φεβρουάριο!

Το Survivor 3 θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 ή την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου από τις 19.00΄το απόγευμα με τη γνωριμία των νέων παικτών στο τηλεοπτικό κοινό και 21.00' το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Το ΣΚΑΪ ήθελε να βγουν μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali δεν το διαπραγματευόταν γιατί δε θα ήταν έτοιμος.

Η ώρα προβολής του Survivor 3 θα είναι 21.00΄και θα παίζει πέντε φορές την εβδομάδα, μέσα στις οποίες θα είναι σίγουρα η Δευτέρα έως Πέμπτη συν μία ακόμα. Αντιστοίχως από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου το "Power Of Love" θα μετακομίσει από την prime time ζώνη στην ώρα του "My Style Rocks". Τονίζω ότι αυτός είναι ο βασικός προγραμματισμός έως τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάποια αλλαγή όταν π.χ το STAR ανακοινώσει τις μέρες μετάδοσης του "MasterChef". Και σ' αυτή την περίπτωση όμως θα είναι μικρή η αλλαγή.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Κανάκης θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του με το "Ράδιο Αρβύλα" λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Δευτέρα και Τρίτη ο Αντώνης Κανάκης θα παίρνει τη σκυτάλη από το Survivor , με ένα lead in που θα είναι από καλό έως εξαιρετικό. Αλλαγές στην εκπομπή, εάν υπάρξουν, παραδοσιακά δεν πρόκειται να τις ξέρει ούτε το κανάλι και θα τις δούμε όλοι στον αέρα. Έτσι λειτουργεί ο Κανάκης όλα αυτά τα χρόνια στις ζωντανές εκπομπές του.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο Θέμης Γεωργαντάς θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα με το After Dark. To Τρέιλερ μπορεί να βγήκε τέλη Νοεμβρίου με πρώτη ημερομηνία πρεμιέρας τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά η καθυστέρηση της παραγωγής έφερνε την πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, γεγονός που δεν ήθελε το ΣΚΑΪ. Κάθε εμπόδιο για καλό για τον Θέμη Γεωργαντά και το "εξελιγμένο εξομολογητήριο" του, αφού θα παίρνει σκυτάλη από το Survivor. Δώδεκα παρά θα βγαίνει και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Πηγή: Στέφανος Κωνσταντινίδης / gossip-tv.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ