2019-01-07 12:27:08
Φωτογραφία για Σύλλογος «Αρχαία Μεδεώνα»: Ευχαριστίες για την επιτυχία της 6ης Γιορτής Τσιγαρίδας στην Κατούνα
     Τις οφειλόμενες ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης Γιορτής Τσιγαρίδας στην Κατούνα, απέδωσε με ανακοίνωση του ο Σύλλογος «Αρχαία Μεδεώνα».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

      Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους και όσες συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης Γιορτής Τσιγαρίδας στην Κατούνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία του χωριού μας.

 -Ευχαριστούμε τους Κατουνιώτες και Κατουνιώτισσες, τους φίλους, που αγκάλιασαν την εκδήλωση και με θέρμη ήταν μαζί μας.

  -Τους Εθελοντές, τα μέλη του Συλλόγου, τους Κατοίκους του χωριού και όλους τους συνδημότες μας που συνέβαλλαν εθελοντικά παρά το τσουχτερό κρύο και εργάστηκαν για την επιτυχία της Τσιγαρίδας και αγκάλιασαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχή κατά γενική ομολογία υλοποίηση της Εκδήλωσης.

      -Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας που στάθηκε δίπλα μας και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την διοργάνωση της εκδήλωσης. 


  -Ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας ο Σύλλογος Γυναικών Κατούνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομπωτής "Η Τοριβία".....  

   -Ευχαριστούμε τον δάσκαλο χορού κ. Καϋμενάκη Σπύρο και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου γυναικών Κατούνας που αποδεχθηκαν την πρόσκληση μας και μας τιμήσανε στην εκδήλωση μας χορευοντας πολύ όμορφους παραδοσιακους χορούς. 

  -Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Μιχαηλίδη που ακούραστα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλά και τις όμορφες επιλογές του στην ηχητική αλλά και μουσική υποστήριξη της εκδήλωσης μας. 

-Ήταν Μαζί μας και τους ευχαριστούμε θερμά:

      Ο εφημέριος Κατούνας π. Γεώργιος Λαζούρας, ο Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Φερεντίνος Ευθύμιος, η αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Παναγιώτα Πανταζή, ο Υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πολίτες σε Δράση" και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λιάπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γούδας, Θανάσης Κασόλας, Αθηνά Καρέλου-Βέμη, Αφροδίτη Μπουμπούλη, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Στούπας, Πάνος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Θυρρείου Χρήστος Παλούκης, ο Σπήλιος Λιβανός, Βασίλης Φεύγας, Γεωργία Μπόκα-ΝΔ, ο Φώτης Τσόλκας Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Θανάσης Παπαθανάσης πρ. δήμαρχος Ναυπάκτου, ο π. δημοτικός σύμβουλος Ανακτορίου Κώστας Κομποτιάτης απο το Θύρρειο, ο π. Αντιδήμαρχος Μεδεώνος Νίκος Βαρβάτος, ο π. Αντιδήμαρχος Κώστας Στούπας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Φυτειών Ακαρνανικό Φως Γιάννης Τζαχρήστας, η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Κατούνας Αριάδνη Χαλιμούδρα, ο Σαμαράς Διονύσιος συνδικαλιστής νοσοκομειακός υπάλληλος, ο Μάκης-Γεράσιμος Σαμαράς συνδικαλιστής του ΟΤΕ και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ο Νίκος Ράππος λαογράφος, ο Νώντας Νικάκης τ. Λυκειάρχης Βόνιτσα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Ιωάννης Πρεβεζάνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου Γεώργιος Κοντογιάννης, κ.α.

     -Ευχαριστούμε τον εφημέριο της ενορίας μας Πατέρα Γεώργιο Λαζούρα για την εξαιρετική υποστήριξη.

     -Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που παρόλο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, ήταν δίπλα μας και αυτή την χρονιά.

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς- Υποστηρικτές μας που ήταν:

-ΡΑΠΠΟΣ ΝΙΚΟΣ

-ΚΑΣΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

-ΣΑΠΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

-ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΣΟΦΗ

-ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

-ΖΩΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

-ΒΛΑΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

-ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΣ ΝΩΝΤΑΣ

-ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΣΤΑΘΗΣ

-ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

-ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

-ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΖΕΛΟΣ ΦΩΝΤΑΣ

-ΚΟΥΠΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

-ΚΑΣΟΥΡΑΣ ΝΩΝΤΑΣ

-ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΘΩΜΑΣ

-ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΤΣΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ

-ΖΕΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

-ΠΡΕΖΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

-ΠΑΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

-ΣΑΜΑΝΤΑ ΖΩΗ

-ΚΑΡΥΚΗΣ ΠΑΝΟΣ

-ΠΑΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

-ΠΑΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

-ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

-ΒΑΣΣΗΣ ΠΑΝΟΣ

-ΠΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΚΟΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΣΑΚΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

-ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

-ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

-ΧΑΝΤΑΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

-ΤΖΑΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

-ΠΑΝΕΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

-ΣΑΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗ ΒΑΣΩ

-ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ

-ΒΑΣΣΗ ΓΩΓΩ

-ΒΕΖΥΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΒΑΙΟΣ

-ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΧΑΝΤΑΚΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

-ΝΑΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

-ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

        -Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την παραδειγματικη συμπεριφορά σας και την έμπρακτη προσφορά σας όπου και όταν σας χρειάστηκε ο σύλλογος μας.

    -Να τονίσουμε η γιορτή της Τσιγαρίδας αποτελεί  μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχαία Μεδεώνα», προκειμένου να στηρίξει τη παράδοση και τα έθιμα της περιοχής μας και ευελπιστούμε να θεσμοθετηθεί και να περάσει από γενιά σε γενιά έτσι ώστε να διατηρηθούν ζωντανά τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Θέλουμε λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε όλους

Με εκτίμηση 

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Κατούνας "Αρχαία Μεδεώνα"
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ