2019-01-07 18:48:14
Φωτογραφία για Το νερό σε ... κρασί κατάφερε να μετατρέψει μια εταιρεία!
Ένα καινοτόμο νερό που έχει ακριβώς τη γεύση του κρασιού, σας προσκαλεί να το απολαύσετε χωρίς το φόβο για hangover.

Το O.Vine είναι ένα «νερό από κρασί» που παράγεται στο οινοποιείο Golan Heights, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά της Γαλιλαίας λίγο έξω από την πόλη Katzrin, στο Ισραήλ. Το οινοποιείο είναι στην πραγματικότητα το τρίτο μεγαλύτερο σε ολόκληρη τη χώρα και περιγράφει το O.Vine ως το «νερό με τη μνήμη κρασιού». Όπως ακριβώς κάποιος διατηρεί τη θύμηση και τις αισθήσεις μιας ευχάριστης εμπειρίας, το O.Vine έχει όλες τις καλές ιδιότητες του κρασιού, όπως τη γεύση και τα φυσικά αντιοξειδωτικά του, αλλά όχι τις θερμίδες και τα πιθανά συντηρητικά. Και φυσικά, καθόλου αλκοόλ.

Το O.Vine διαφέρει από το απλό μη αλκοολούχο κρασί λόγω της διαδικασίας με την οποία παρασκευάζεται. Το «νερό από κρασί» γίνεται με την έγχυση νερού στα στέμφυλα που παραμένουν μετά την παραδοσιακή διαδικασία οινοποίησης, τα οποία συνήθως πετιούνται
. Είναι μέχρι στιγμής το πρώτο στο είδος του στον κόσμο και το Οινοποιείο Golan Heights περιγράφει με υπερηφάνεια ότι αποτελεί «ένα μαγικό υβρίδιο από τα δύο παλαιότερα ποτά της ανθρωπότητας», με διάρκεια ζωής στο ράφι τους 10-12 μήνες. Είναι ένα νερό πηγής που περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά του κρασιού μαζί με το πλούσιο άρωμά του, συμβαδίζοντας και με τα γνωστά οφέλη για την υγεία και τα αντιοξειδωτικά του πραγματικού κρασιού, χωρίς, όμως, ίχνος αλκοόλ.

Ρίχνοντας μια ματιά στις τάσεις των ποτών τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι το προϊόν αυτό θα έχει μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τώρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους βιταμινούχα νερά, από καρύδα ή σφένδαμο, ροφήματα πράσινου τσαγιού και προβιοτικών, ωστόσο, το μοναδικό αυτό ποτό γεμίζει μια κενή θέση που δεν έχει καταφέρει να καταλάβει κανένα άλλο: είναι ένα διασκεδαστικό, κοινωνικό ποτό γεμάτο αντιοξειδωτικά και ενυδάτωση, με καμία από τις αρνητικές παρενέργειες του κρασιού! Καθώς συμπεριλαμβάνει και τον παράγοντα βιωσιμότητας, αφού χρησιμοποιεί ένα φυσικό παραπροϊόν της διαδικασίας οινοποίησης που κανονικά θα κατέληγε στα σκουπίδια, παρουσιάζει όφελος τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για το περιβάλλον.

Το O.Vine θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινη και λευκή ποικιλία. Το κόκκινο περιέχει εκχύλισμα από cabernet, merlot, syrah και petit verdot, ενώ το λευκό αναμιγνύεται με εκχυλίσματα από riesling και gewürztraminer. Και τα δύο παρασκευάζονται σε κανονική και ανθρακούχα έκδοση και αποτελούν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για τις έγκυες γυναίκες που τους λείπει η γεύση του κρασιού, αλλά προφανώς δεν κάνει να πίνουν τίποτα αλκοολούχο.

Πηγές: winewater.com, Φωτεινή Πουρνάρα - itrofi.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ