2019-01-08 13:11:28
Φωτογραφία για Φυλακή και Γλώσσα-επαναληπτική έρευνα στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος
Φυλακή και Γλώσσα: Επαναληπτική έρευνα στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.)

Ενημερώσεις για την πορεία της έρευνάς μας στο ακόλουθο

link: http://e-keme.gr/φυλακή-και-γλώσσα-επαναληπτική-έρευ/

Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά, με υψηλούς στοχους. Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την επιστημονική ομάδα για τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων μας.

Ευχαρίστως σας ανακοινώνω ότι κατά την παρούσα χρονική στιγμή έχει ολοκληρωθεί το πρώτο παράρτημα των συνεντεύξεων με διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της νομικής, της εγκληματολογίας, της γλωσσολογίας και της δημοσιογραφίας.

Έχει επίσης ολοκληρωθεί η συγγραφή του μεγαλύτερου μέρους του θεωρητικού μας πλαισίου, με πολύ δυνατά κείμενα των μελών της ομάδας, τα οποία προσεγγίζουν τη γλώσσα της φυλακής από εγκληματολογική, φιλοσοφική, ψυχολογική, λογοτεχνική και γλωσσολογική σκοπιά. Ο κάθε ερευνητής εχει δωσει το δικό του επιστημονικό στίγμα, φωτίζοντας καίριες πτυχές του υπό διερεύνηση θέματος με έναν -τολμώ να πω- ξεχωριστό τρόπο.


Εύχομαι στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος μια πολύ δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, με σημαντικές επιστημονικές παρέμβασεις, αξιόλογες έρευνες, ενδιαφερουσες διαλεξεις, παρουσιάσεις και πάντα ουσιαστικες δημοσιεύσεις.

Στην επιστημονική μας ομάδα για τη γλώσσα της φυλακής-επαναληπτική έρευνα εύχομαι μια λαμπρή συνέχεια, με δυνατές και δημιουργικές στιγμές!

Να έχουμε μια επιστημονικά γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά!!

Επικοινωνία: [email protected]

aggelikikardara.wordpress.com
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ