2019-01-08 17:54:07
Φωτογραφία για Οι νέες τηλεοράσεις Sony υποστηρίζουν το AirPlay 2, το HomeKit και το iTunes
Μετά τις δηλώσεις της Samsung , LG και Vizio, η Sony επίσης ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει υποστήριξη AirPlay και HomeKit στις νέες τηλεοράσεις της. Είναι ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές, οτι η Sony χρησιμοποιεί το Android OS στην έξυπνη τηλεόρασή της.   

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό κατασκευαστή, τα μοντέλα A9G OLED 4K και Z9G 8K LCD θα λάβουν ενημερώσεις με την ενσωμάτωση του AirPlay 2 και του HomeKit.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Sony σημειώνει ότι η ενσωμάτωση με το HomeKit και το AirPlay σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις τηλεοράσεις ως στοιχεία για το χειρισμό ενός έξυπνου σπιτιού. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή με φωνητικές εντολές της Siri.

"Το AirPlay 2 σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από iPhone, iPad και Mac απευθείας στην τηλεόραση της Sony. Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το iTunes και άλλες εφαρμογές, καθώς και προβάλλετε φωτογραφίες απευθείας στην τηλεόραση Sony.


Ακούστε την Apple Music και τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes, τα podcasts και άλλες υπηρεσίες μουσικής στην τηλεόρασή σας και τα ηχεία AirPlay 2 σε όλο το σπίτι σας. Το HomeKit σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια τα έξυπνα οικιακά προϊόντα σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home ή τον βοηθό φωνής Siri σε συσκευές της Apple.

Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι μόνο οι σειρές A9G OLED 4K, Z9G 8K LCD και X950G θα λάβουν το AirPlay 2 και το HomeKit στο εγγύς μέλλον.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ