2019-01-08 19:26:29
Φωτογραφία για Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Δέλτα από την Ένωση Θεσσαλονίκης
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Θεσσαλονίκης: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δέλτα κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο, ο οποίος

πρόσφατα δώρισε ένα περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου του. Το Προεδρείο παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Δήμαρχο κι εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους των μελών της Ένωσης για την συνεχή στήριξή του στο έργο των Αστυνομικών.

Στο παρελθόν, πολλοί Δήμοι και δημόσιοι φορείς εξέφρασαν την πρόθεση αντίστοιχων δωρεών,πλην όμως οι μεγάλες καθυστερήσεις των διαδικασιών και τα γραφειοκρατικά κωλύματαοδήγησαν στην υπαναχώρηση των ενδιαφερομένων. Κατόπιν τούτου, ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να μας ενημερώσει για την ακριβή διαδικασία που ακολουθήθηκε για την δωρεά του οχήματος.

Εν συνεχεία, ενημερώσαμε τον κ. Δήμαρχο για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΓΑΔΘ ζητώντας, στο μέτρο του δυνατού, την μεσολάβηση και βοήθειά του για την επίλυσή τους. Ο ίδιος μάς διαβεβαίωσε ότι όσο μπορεί συμπαραστέκεται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και πρόθεσή του είναι μετά την μετεγκατάσταση του Δήμου σε νέο κτίριο να παραχωρήσει το νυν δημαρχείο στην ΕΛ. ΑΣ. για την εγκατάσταση του ΑΤ Δέλτα.


Ο Δήμαρχος Δέλτα, σε μια δύσκολη δημοσιονομική περίοδο, αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της Αστυνομίας κι ελπίζουμε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν κι άλλοι τοπικοί φορείς.

  

  

Θεσσαλονίκη, 8 Ιανουαρίου 2019

           

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ