2019-01-08 21:57:28
Φωτογραφία για Το πλούσιο παιδί του Κομμουνισμού: Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο ζει μέσα...
Ζει μέσα στα πλούτη και δεν διστάζει να το δείχνει αν και στις φλέβες του ρέει ο Κομμουνισμός...

Το όνομα του παππού του έγινε ύμνος στα χείλη των αριστερών όλου του κόσμου

Ο Τόνι Κάστρο, εγγονός του «Κομαντάντε», βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων μετά την ανάρτηση φωτογραφιών του στο Instagram με τον ίδιο να ποζάρει σε διάφορες χώρες προβάλλοντας τον πολυτελή του βίο.

Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει από τα ταξίδια του τα τελευταία δύο χρόνια, διέρρευσαν στην αμερικανική εφημερίδα «Miami Herald» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο 22χρονος Τόνι, μοντέλο στο επάγγελμα, δεν διστάζει να δείξει ότι έχει άλλη νοοτροπία από τον παππού του, Φιντέλο Κάστρο,σύμβολο της Κουβανικής Επανάστασης. Θεωρεί τον εαυτό του playboy, έχει εμμονή με τις selfies και λατρεύει να ταξιδεύει στο εξωτερικό.Αγαπημένος του προορισμός είναι η Μύκονος και, σύμφωνα με κουβανικά ΜΜΕ, το 2015 είχε επισκεφθεί το κοσμοπολίτικο νησί με μία ομάδα σωματοφυλάκων.


Στο Instagram, ο Τόνι μοιράστηκε με χιλιάδες followers τις υπέροχες στιγμές που έζησε ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο: Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μεξικό.

Η ζωή των μελών της οικογένειας Κάστρο ήταν επτασφράγιστο μυστικό για τον έξω κόσμο. Ο Τόνι όμως έγινε το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας διαφημίζοντας μέσω των social media τα πλούτη της οικογένειας. Σε μία χώρα όπου το ψωμί και άλλα βασικά τρόφιμα αποτελούν «είδη πολυτελείας».

Στις επίμαχες φωτογραφίες, ο Τόνι ατενίζει τον ωκεανό από ένα πολυτελές γιοτ, οδηγεί BMW, ποζάρει σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Μαδρίτη, είναι αγκαλιά με την μητέρα του Λιζέτ Ουλόα στην Αβάνα.

Ο Τόνι είναι γιος του Αντόνιο Κάστρο. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και σύζυγος του Φιντέλ, Ντάλια Σότο Ντελ Βάλε.

Θέλει να κατακτήσει την πασαρέλα,συνήθως κυκλοφορεί με ένα μπερέ όπως ο κολλητός φίλος του παππού του, Τσε, και του αρέσει πολύ η ραπ μουσική. Έχει διαφημίσει ρούχα του διάσημου οίκου Chanel. Σπουδάζει στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αβάνας. Φορά επώνυμα ρούχα και του αρέσει να «κόβει» βόλτες στην περίφημη παραλία της Κούβας, Βαραντέρο.

Μίνα Αγγελίνη
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ