2019-01-09 06:48:21
Φωτογραφία για Επιστολή: Επείγουσα ανάγκη για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνωστών του bloko.gr: Με όλο το θάρρος κ. Υπουργέ Όλγα Γεροβασίλη, κ. Υφυπουργέ Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται επειγόντως

άμεση στελέχωση από ένστολο προσωπικό και αναφέρομαι στους Ειδικούς Φρουρούς.

   '' Η πλειοψηφία των νέων σήμερα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ (π.χ μπορούν να προσφέρουν εκτός από τα καθήκοντα τους ως Ειδικοί Φρουροί και άλλα, όπως να γίνουν και ανακριτικοί υπάλληλοι μελλοντικά, με κατάλληλη εκπαίδευση-εξετάσεις). ''

   Οι Υποψήφιοι για τις θέσεις των Ειδικών Φρουρών έχουν υπηρετήσει ως φαντάροι (έφεδρος Δνέας-Λοχίας, έφεδρος Αξιωματικός, Ειδικές Δυνάμεις). Απέκτησαν χρήσιμες γνώσεις στο 9μηνο της θητείας τους. Ο Στρατός είναι ένα σχολείο.

Σε Δημόσιους χώρους:

Τα τελευταία χρόνια η φύλαξη έχει ανατεθεί στο Προσωπικό Ιδιωτικής Φύλαξης (SECURITY), αλλά αν συμβεί κάποιο περιστατικό δεν μπορούν να αντιδράσουν οι ίδιοι (στην ουσία είναι παρατηρητές – πολίτες). Το μόνο που κάνουν είναι να ειδοποιούν τον Προϊστάμενο τους και έπειτα την Άμεση Δράση (100).


ΣΤΟΧΟΣ:

Να γίνονται πεζές ή κινητές (με ποδήλατα) περιπολίες στις περισσότερες γειτονιές, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

Επικρατούν γενικά ληστείες, απαγωγές - εξαφανίσεις και Αποδράσεις κρατουμένων (πρόσφατα).

# Τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε ανακοινωθεί από πολλά δίκτυα ενημέρωσης πως θα βγει Προκήρυξη 500 Ειδικών Φρουρών (ουσιαστικά έμενε η υπογραφή του Υπουργείου Οικονομικών που σίγουρα θα έδινε το πράσινο φως), ωστόσο οι Επιτυχόντες Αστυφυλάκων 2014 (Πανελλήνιες) που θα περίμεναν σε αναμονή δύο (2) χρόνια για την κατάταξη τους, αντιδρούσαν.

Η Ελληνική Αστυνομία αυτή τη στιγμή θα είχε +500 άτομα.

. . . Ποτέ δεν είναι αργά . . .

   Τέλος διαπιστώνοντας την ευαισθησία σας που επιδεικνύεται για την άμεση στελέχωση της Ελληνικής Αστυνομίας, προσδοκούμε και αναμένουμε να επενδύσετε σε μας.

                                                                   Με Εκτίμηση,

                                                       Οι Υποψήφιοι ιδιώτες 2019
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ