2019-01-09 07:29:41
Φωτογραφία για Μετάλλιο ανδραγαθίας στις οικογένειες Σκυλογιάννη, Ευαγγελινέλη και Ανδριτσόπουλου
Μετάλλιο ανδραγαθίας θα παραδώσει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδης Ανδρικόπουλος, στις οικογένειες τριών πεσόντων αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Katechaki, ο αρχηγός θα

δώσει τα μετάλλια στις οικογένειες του Γιώργου Σκυλογιάννη, του Γιάννη Ευαγγελινέλη και του Γιώργου Ανδριτσόπουλου.

Ο Ειδικός Φρουρός Γεώργιος Σκυλογιάννης γεννήθηκε το 1989 στα Τρίκαλα και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά αδίστακτων κακοποιών στου Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου 2011 τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά αυτόματου όπλου και πιστολιού κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τέσσερις δράστες.

Ο Ειδικός Φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιών στου Ρέντη, στο ίδιο περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα και ο συνάδελφός του Γεώργιος Σκυλογιάννης. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου 2011 τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά αυτόματου όπλου και πιστολιού κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τέσσερις δράστες.

Ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος  γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα  Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.

Τραυματίστηκε θανάσιμα  την 17-06-2013, εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά αγνώστου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων.

katechaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ