2019-01-09 15:45:38
Φωτογραφία για Απόψε επιστρέφει ο Γρηγόρης σε νέα ώρα - Έρχεται με συνέντευξη που θα συζητηθεί
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή

τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. 

Στο πρώτο επεισόδιο του «The 2Night Show» για το 2019, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Λευτέρη Πετρούνια. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο χέρι του και το χειρουργείο. Με εξομολογητική διάθεση, αναφέρεται στο ενδεχόμενο γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Μιλλούση.

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Αρχικά την υποδέχονται οι «Μύγες», κάνοντάς της ένα casting, τελείως ανατρεπτικό και απρόβλεπτο. Το πανέμορφο μοντέλο, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της στο εξωτερικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.


Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται η Ιωάννα Τούνη. Τι της έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες» στο καμαρίνι αναμονής; Πώς θα αντιδράσει, όταν τα αγόρια αρχίσουν να της κάνουν περίεργες ερωτήσεις; Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δίνει τις δικές της απαντήσεις στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί. 

#The2NightShow

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης

Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ