2019-01-10 10:42:02
Φωτογραφία για Σπ. Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης
«Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε ο βουλευτής του ''Ποταμιού'' Σπύρος Λυκούδης, επαναλαμβάνοντας ότι διάκειται θετικά απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και ότι η στάση του θα καθοριστεί με αποσαφηνισμένες τις πολιτικές εξελίξεις.

«Θεωρώ την Συμφωνία θετική και έχω πει ότι είμαι θετικός απέναντι της αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ποιο πολιτικό κλίμα έρχεται στη Βουλή» υπογράμμισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα ο κ. Λυκούδης παρατήρησε ότι «ο Πρωθυπουργός εχθές, μακράν των μέχρι εκείνη την ώρα λεγομένων από τους στενούς του συνεργάτες περί κυβέρνησης μειοψηφίας, ανοχής κ.λ.π. είπε το αυτονόητο "Αν δεν έχω πλειοψηφία, θα την αναζητήσω εκ νέου στη Βουλή και αν δεν τη βρω θα πάω σε εκλογές"».

«Νομίζω βεβαίως, ότι παρά το ότι αυτή την δυνατότητα την έχει κοινοβουλευτικά, η παρούσα κυβερνητική κρίση με τις πολιτικές της παρενέργειες, ο καλύτερος δρόμος για να ξεπεραστεί είναι η προσφυγή στις κάλπες» είπε. Πρόσθεσε ακόμη πως ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ υποστηρικτής πρόωρων εκλογών, αλλά, όπως έσπευσε να συμπληρώσει, «ακόμα και αν είναι εφικτή μία νέα κυβερνητική πλειοψηφία θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας στη χώρα».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ