2019-01-10 12:04:41
Φωτογραφία για WhatsApp: Η μεγάλη αλλαγή που τρομοκρατεί τις απανταχού διωκτικές αρχές
Μια αλλαγή που φέρνει τα πάνω, κάτω φαίνεται ότι σχεδιάζει η γνωστή εφαρμογή μηνυμάτων και επικοινωνίας WhatsApp, προκαλώντας τεράστιους πονοκεφάλους στις απανταχού διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από site που ειδικεύεται σε νέα και ειδήσεις για το WhatsApp, πλέον η εφαρμογή θα απαιτεί από τους χρήστες της ταυτοποίηση με δακτυλικό αποτύπωμα, προκειμένου να αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Αν το σχέδιο του WhatsApp προχωρήσει, τότε θα προσθέσει άλλο ένα επίπεδο ασφαλείας στην ήδη από άκρη σε άκρη κρυπτογράφηση που παρέχει στους χρήστες της και καθιστά σχεδόν αδύνατη την πρόσβαση στα μηνύματά τους σε τρίτους.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η αναβάθμιση και ενσωμάτωση του δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, αλλά προχωρεί γρήγορα και αναμένεται να σταλεί σύντομα σε κινητά τηλέφωνα Android.

Υπενθυμίζεται ότι το WhatsApp έχει δεχθεί εξαιρετικά προβληματικό για τις διωκτικές αρχές, με τη βρετανική αστυνομία να αδυνατεί να αποκτήσει πρόσβαση στα μηνύματα του τρομοκράτη Καλίντ Μασούντ.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι αν στην εφαρμογή συμπεριληφθεί και ταυτοποίηση με δακτυλικό αποτύπωμα, το WhatsApp θα μετατραπεί σε καταφύγιο για κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα.
Πηγή
olalathos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ