2019-01-10 18:12:58
Φωτογραφία για Η Apple μειώνει τις τιμές σε όλα τα μοντέλα iPhone στην Κίνα
Οι συντάκτες της εφημερίδας China National Business Daily ανάφεραν ότι οι επίσημοι μεταπωλητές των iPhone στην Κίνα έλαβαν χθες νέες εντολές για περικοπές των τιμών των iPhone 8, 8 Plus, XR, XS και XS Max. 

Η τιμή του iPhone XR μειώθηκε και τώρα πωλείται με έκπτωση 450 γιουάν (περίπου 57 ευρώ). Το πιο προσιτό από τα smartphones της Apple το 2018 μπορεί να αγοραστεί για 5250 γιουάν (περίπου 671 ευρώ), ενώ άλλα μοντέλα έχουν πέσει σε τιμή 400 γιουάν (περίπου 51 ευρώ).

Το μήνυμα αυτό εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Nikkei ότι η Apple θα μειώσει την παραγωγή smartphones κατά 10% το επόμενο τρίμηνο.

"Σήμερα, (9 Ιανουαρίου), οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι οι προμηθευτές της Huaqiang North έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τις προσαρμογές τιμών για το iPhone XR, το iPhone 8, το iPhone 8 Plus, το iPhone X, το iPhone XS και το iPhone XS Max.

"Πέρυσι, η Apple κυκλοφόρησε το νέο iPhone XR, το οποίο μπορεί τώρα να αγοραστεί φθηνότερα από 450 γιουάν".

Οι περικοπές των τιμών είναι ένα σπάνιο περιστατικό για την Apple. Η τελευταία περίπτωση, όταν αναθεωρήθηκαν οι τιμές για το iPhone, καταγράφηκε το 2007, όταν η Apple μείωσε το κόστος του gadget στα 200 δολάρια μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής.

Ίσως η εταιρεία να αρχίσει να μειώνει τις τιμές και σε άλλες χώρες στο εγγύς μέλλον, καθώς οι πωλήσεις συσκευών δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της διοίκησης της εταιρείας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ