2019-01-10 21:51:39
Φωτογραφία για Περί Καρδιολόγων και Παθολόγων στον Έβρο!
Του Ηλία Προύφα

Όλα έγιναν όπως αρχικά είχε προγραμματίσει το ΓΕΣ. Ο Αντιστράτηγος Στεφανής, σε επίσκεψή του στον Έβρο, είχε ενημερωθεί για ελλείψεις ιατρών, κρίσιμων ειδικοτήτων, όπως είναι ο Παθολόγος και ο Καρδιολόγος, σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη.

Η εντολή που δόθηκε στον ΔΥΓ/ΓΕΣ, Υποστράτηγο Παναγιώτη Κοτιλέα, ήταν ξεκάθαρη και σύμφωνα με αυτή, τοποθετήθηκαν στις μεταθέσεις του καλοκαιριού, οι ιατροί που έλειπαν από τον Έβρο.

Μετά από προσφυγές και την ολοκλήρωση των εξετάσεων για τη λήψη ειδικότητας, οι νέοι στρατιωτικοί γιατροί, Καρδιολόγοι, μαζί με τους Παθολόγους που είχαν νωρίτερα πάρει τα φύλλα πορείας, βρίσκονται στα πρώην στρατιωτικά νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, νυν 216 και 219 ΚΙΧΝΕ, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στα στελέχη.

Τα πρώτα σχόλια που φθάνουν στο kranosgr είναι πολύ θετικά, για την ποιότητα του χαρακτήρα των νέων ιατρών και το υψηλό επίπεδο των γνώσεών τους.

Αν μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη σχετικά με τα δύο ΚΙΧΝΕ και τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι ότι, όσο περνάει από το χέρι του, τα δύο πρώην στρατιωτικά νοσοκομεία, θα αναβαθμιστούν με περισσότερες ιατρικές ειδικότητες και εξοπλισμό, όσο ποτέ Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ