2019-01-11 09:30:11
Φωτογραφία για Εγκλημα στην Κέρκυρα: «Όταν έσβηνε της είπα ότι θα πάω κι εγώ μαζί της» λέει ο παιδοκτόνος
Να δώσει τέλος στη ζωή του σκέφτεται ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε από τις φυλακές όπου κρατείται, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα.

Όπως είπε, τη μοιραία νύχτα, εκείνη του είπε «μπαμπά κρυώνω, σε αγαπάω, εγώ φεύγω».

Τότε κι εκείνος της είπε ότι θα πάει μαζί της και εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 52χρονος που δολοφόνησε άγρια την 28χρονη Αγγελική, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και είπε ότι δεν έχει καμία δικαιολογία. «Δεν ήμουν εγώ, δεν ξέρω τι με έπιασε, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει», είπε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του περνούσε πολύ καλά μαζί του.

Δούλευαν μαζί, της μάθαινε να μαγειρεύει και όπως είπε δεν την χτυπούσε, ούτε την κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως αναφέρουν ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Ειδικά για τα αποτελέσματα DNA που αναμένονται σε μια εβδομάδα περίπου και θα δείξουν αν η Αγγελική είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της εκείνος είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.


Όπως είπε οι αστυνομικοί πήραν ένα εσώρουχό του, το οποίο όμως ενδεχομένως να μην είναι εκείνο που φορούσε τη νύχτα του φονικού, αφού όπως τους είπε έκαψε όλα τα ρούχα του στο τζάκι.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δει ερωτικά την κόρη του και ότι υπήρχαν γυναίκες στη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια και είχε ερωτικές σχέσεις.

Τέλος εξέφρασε και την αντίθεσή του στο γεγονός ότι η κηδεία της κόρης του έγινε στην Αλβανία, γιατί όπως είπε εκεί δεν γνώριζε κανέναν και η μητέρα της δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί της.

«Οι φίλες της, η νονά της είναι εδώ, θα υπήρχε ένας άνθρωπος να της ανάψει ένα κεράκι. Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου και μου είπε ότι η πρώην γυναίκα μου δεν τους άφησε να πάνε στην κηδεία. Δεν ξέρω γιατί έγιναν όλα αυτά. Εγώ ήξερα ότι θα κηδευόταν στην Κέρκυρα», είπε.

https://www.dikaiologitika.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ