2019-01-11 16:10:15
Φωτογραφία για ALPHA: Ενισχύει το καθημερινό πρόγραμμα! - Ποια νέα σειρά έρχεται στην απογευματινή ζώνη;
Ο Alpha ενισχύει το πρόγραμμα του με μία νέα καθημερινή σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής.

Το "Total Dream" είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της δεκαετίας, με περισσότερους από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές σε Βραζιλία και Πορτογαλία. Το τελευταίο επεισόδιο σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ σύντομα η σειρά πέρασε τα τηλεοπτικά σύνορα της Βραζιλίας και προβλήθηκε σε πολλές άλλες χώρες.

Με γυρίσματα κυρίως σε Βραζιλία, αλλά και Αυστραλία και Ουρουγουάη, η σειρά εκτυλίσσεται σε ένα κοσμοπολίτικο φόντο, όπου η βιομηχανία της μόδας και το μόντελινγκ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης τηλενουβέλας στα International Emmy Awards 2017, είναι ελαφρώς βασισμένη στο παγκόσμιο θεατρικό αριστούργημα «Πυγμαλίων» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω (στο οποίο βασίστηκε το θρυλικό μιούζικαλ και αργότερα η οσκαρική κινηματογραφική ταινία «Ωραία μου Κυρία», με την Όντρεϊ Χέμπορν), ενώ η ιστορία κινείται στους ρυθμούς ενός από τα πιο «φρέσκα» σάουντρακς, με παλιά αλλά και σύγχρονα ακούσματα, όπως Ed Sheeran, Meghan Trainor, Omi και Frank Sinatra.


Έρωτας, ίντριγκες, έντονα συναισθήματα, μόντελινγκ, λάμψη και κοσμοπολίτικος αέρας κυριαρχούν στην καθημερινή σειρά, που ακολουθεί την η 20χρονη Ελίζα από την επαρχία όπου έχει μεγαλώσει μέχρι το πολύβουο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου ζει σήμερα.

Η σειρά «Total Dreamer» έρχεται στον Alpha καθημερινά στις 17:00, αρχής γενομένης από τις 21 Ιανουαρίου 2019. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου, στις 20:00.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ