2019-01-11 18:37:44
Φωτογραφία για Δωρεάν μετακίνηση στα μέσα μεταφοράς για το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (ΦΕΚ)
«Κάρτες μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς

του στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και

Νησιωτικής Πολιτικής»

Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 2870.0/93396/18

ΦΕΚ 5984/Β/31-12-2018

Δωρεάν θα είναι η μετακίνησητου προσωπικού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 5984Β/31-12-2018 η αριθ.2870.0/93396/18 απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας, Υποδομών και Μεταφορών και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών που προβλέπει τη διάθεση από τον ΟΑΣΑ καρτών ελεύθερης μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) στο στρατιωτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την εκτέλεση της υπηρεσίας του.

Οι κάτοχοι των παραπάνω καρτών απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή κομίστρου στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα περιοχής αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.).


Οι κάρτες μετακίνησης θα χρησιμοποιούνται από τους δικαιούχους στα σημεία λειτουργίας του εξοπλισμού έκδοσης, πώλησης, επαναφόρτισης επικύρωσης και ελέγχου του αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου που έχει εγκατασταθεί σε οχήματα, σταθμούς και στάσεις των Μ.Μ.Μ αρμοδιότητάς του. Οι κάρτες μετακίνησης είναι επαναχρησιμοποιήσιμες με την επαναφόρτισή τους, δύνανται δε να επαναφορτιστούν και μέσω διαδικτύου ή κινητού τηλεφώνου.

Οι κάρτες αποτελούν το αποδεικτικό πιστοποίησης του δικαιώματος ελεύθερης μετακίνησης, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από τους κατόχους τους και αντικαθίστανται σε περίπτωση απώλειας, κλοπής και δυσλειτουργίας τους.

Σε αντάλλαγμα για την παραπάνω παραχώρηση χρήσης των καρτών: Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ) αναλαμβάνει να διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για την παροχή μέτρων τάξεως και ασφάλειας των χώρων πραγματοποίησης συγκοινωνιακού έργου της Ο.ΣΥ Α.Ε καθώς και κάθε άλλου χώρου αρμοδιότητας και ευθύνης του Ο.Α.Σ.Α., όπως και την υποβοήθηση στην εκτέλεση υποστηρικτικών δράσεων αναγκαίων για το έργο του, σε περιοχές αρμοδιότητας του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της σχετικής KYA:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δωρεάν κάρτες μετακίνησης απο ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ σε αστυνομικούς, πυροσβέστες με αντάλαγμα την φύλαξη των χώρων (ΦΕΚ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ