2019-01-12 10:43:02
Φωτογραφία για Σωματείο Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά Νομού Αιτωλοακαρνανίας: Απαιτούμε απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του 52χρονου στον Αστακό
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ένας ακόμα εργαζόμενος δε γύρισε σπίτι του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο χώρο δουλειάς. Ο 52χρονος συνάδελφος πνίγηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Γενάρη 2019  στο Πεταλά κοντά στο Αστακό και ενώ βρίσκονταν μόνος του στα κλουβιά στη θάλασσα παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στη  περιοχή.

         Το σωματείο μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και παράλληλα απαιτεί τόσο από τη διοίκηση της εταιρείας όσο και από κάθε αρμόδιο φορέα απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του. Δεν είναι το πρώτο εργατικό «ατύχημα» στην εταιρεία..        Μεγάλες οι ευθύνες και της κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, που υποστελεχώνουν τις υπηρεσίες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διενεργήσουν ελέγχους. Η κατάσταση δε θα αλλάξει από μόνη της. Με τη μαζικοποίηση του σωματείου, συσπείρωση των εργαζομένων και συμμετοχή στην ταξική πάλη θα παλέψουμε για δουλειά με δικαιώματα.

Απαιτούμε από την διοίκηση και από κάθε αρμόδιο φορέα απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του.  

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: 

-Λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας

-Να σταματήσει παντού η εντατικοποίηση

-Να προσληφθεί προσωπικό όπου χρειάζεται 

-Όλο το προσωπικό να έχει σταθερή δουλειά με κατοχυρωμένα δικαιώματα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ