2019-01-12 11:11:01
Φωτογραφία για Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 5/1/2019, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για έλεγχο σε οικία επί της οδού Θράκης, της οποίας ηχούσε ο συναγερμός. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο

σημείο, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για διάρρηξη και ότι οι διαρρήκτες κατέβαιναν από το μπαλκόνι με την χρήση σκάλας, όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ύστερα από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα ο οποίος είχε κρυφτεί σε αυλή μονοκατοικίας επί της οδού Θεσσαλίας.

Πάνω του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα κλειδί αυτοκινήτου το οποίο μαζί με τον συνεργό του χρησιμοποίησαν για να μετακινηθούν και το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο στην οδό Κύπρου.

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν μια μεταλλική σκάλα 10 μέτρων, μια αντρική τσάντα με χαρτονομίσματα και κινητό τηλέφωνο.

Ο δεύτερος διαρρήκτης συνελήφθη στην οικία του στον Βύρωνα και πάνω του βρέθηκαν κλειδί πολυτελούς αυτοκινήτου και κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες ήταν Αλβανικής καταγωγής και είχαν διαπράξει και άλλες ληστείες στην περιοχή των Βριλησσίων.

Οι δράστες ενεργούσαν ως εξής, παρακολουθούσαν τα σπίτια και τις βραδινές ώρες χτυπούσαν τα κουδούνια και αν δεν έπαιρναν απάντηση, τότε έμπαιναn μέσα παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Πηγή: anovrilissia.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ