2019-01-12 13:58:30
Φωτογραφία για Ένωση ΝΑ Αττικής: Θεσμός ο ετήσιος χορός, θεσμός και το ημερολόγιό μας
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Τον 6ο ετήσιο χορό της διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής την Πέμπτη 10

Ιανουαρίου 2019,  σε ένα κατάμεστο Ποσειδώνιο παρά τα δρακόντεια μέτρα για την άφιξη της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Το Ποσειδώνιο γέμισε ασφυχτικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με εκλεκτές προσωπικότητες από τη Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, της πολιτικής, του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου, προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων αλλά και όλους εκείνους που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Ένωσης.

Ο Οικοδεσπότης της εκδήλωσης Πρόεδρος της  Ένωσης κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης καλωσόρισε τον κόσμο δίνοντας τις θερμότερες ευχές του για Καλή και δημιουργική Χρονιά. Δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ‘’όπως η κοινωνία έχει ανάγκη τον Έλληνα Αστυνομικό έτσι και η Αστυνομία οφείλει να είναι έμπρακτα δίπλα στο πολίτη. Κάθε χρόνο θα ανεβάζουμε τον πήχη υψηλότερα και θα κάνουμε εποικοδομητικές συνεργασίες για την ΕΛ.ΑΣ’’. Ευχαρίστησε προσωπικά τα μέλη της Ένωσης και όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αφού τόνισε τη σπουδαιότητα των αρμοδιοτήτων που έχει καθημερινά ο Έλληνας Αστυνομικός.


Επίσης, στάθηκε στη δημιουργία του νέου ημερολογίου με θέμα ‘’Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι’’ αφού δημιουργήθηκε από κοινού με το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού. Η Ένωση και ο Πρόεδρος της κ. Καλλιακμάνης τίμησαν την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Άννα Φόνσου, προβάλλοντας αφιέρωμα για τη προσφορά της στο καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια. Η κα Φόνσου με τη σειρά της ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Πρόεδρο όσο στο Δ.Σ. της Ένωσης για το σπουδαίο έργο τους τονίζοντας πως κινήσεις σαν αυτές προάγουν την αξία του Έλληνα Αστυνομικού και φέρνουν κοντά τον πολίτη με το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Την εκδήλωση συντόνισε για ακόμη μία χρονιά, η εκλεκτή συνεργάτιδα της ΕΛ.ΑΣ Γεωργία Παράσχου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού προλόγισε και καλωσόρισε το κοινό προβάλλοντας παράλληλα το σπουδαίο καθημερινό αγώνα που δίνει η Ένωση για την προάσπιση του Έλληνα Αστυνομικού αλλά και την προβολή ατόμων που έχουν σταθεί ως αρωγοί στις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Ν|Α Αττικής, Ο  λόγος δόθηκε στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη κ. Μίμη Πλέσσα ο οποίος τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του το χορό αφού έδωσε τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος και τόνισε την αναγκαιότητα της Αστυνομίας να είναι κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Ο λόγος δόθηκε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους αφού όλοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους, δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Καλλιακμάνη και το Δ.Σ. της Ένωσης για την άψογη διοργάνωση και την δυναμική & ουσιαστική της παρουσία στο συνδικαλισμό. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Πάτερ Κύριλλος .

Αναλυτικότερα, το παρών έδωσαν:

Την Πολιτική Ηγεσία εκπροσώπησε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Αικατερίνη Παπακώστα. Την Φυσική Ηγεσία εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών του Υπουργείου, Υποστράτηγος κος Δημήτριος Τζιουβάρας, ο Διευθυντής της ΔΑΕΑ Ταξίαρχος κος Παρασκευάς Σανιδάς, ο Διευθυντής της ΔΕΑΔ Ταξίαρχος  κος Βασίλης Βασιλείου, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών κα Ελένη Αυλωνίτου, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κα Παναγιώτα Κοζομπόλη, η Βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών κα Άννα Καραμανλή, ο Πρέσβης επί Τιμή & President  Culture Center of Athens UNESCO κος Αθανάσιος Βαρελάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής  ΝΔ κος Γιώργος Πατούλης, η Πολιτευτής Β’ Αθηνών ΝΔ Ν. Τομέα κα Ντόρα Πάλλη - Σιούτου, o Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κος Παρασκευάς Δρόσσος, η Πολιτευτής κα Τίτη Δολαψή, ο πρώην Υπουργός & Πολιτευτής Β’ Περιφέρεια  Δ. Τομέα ΚΙΝΑΛ κος Μιχάλης Καρχιμάκης, ο  πρώην Διευθυντής Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κος Βασίλης Μαστρογιάννης, ο Έγκριτος Νομικός  & Καθηγητής κος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Μουσικοσυνθέτης κος Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγο του δημοσιογράφο  κα Λουκίλλα Κάρρερ, ο Ιδιωτικός Ερευνητής, Αντιπρόεδρος Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Γεώργιος Τσούκαλης με στελέχη της ομάδας του, η Πρόεδρος Ομίλου UNESCO Νοτίων Προαστίων κα Σούλα Κοκολέτσου και μέλη του Δ.Σ.

Την Π.Ο.Α.ΞΙ.Α εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κος Νικόλαος Πέτρου,  τα μέλη εκτελεστικής γραμματείας Π.Ο.ΑΣ.Υ κος  Δημήτρης Παδιώτης & κος Μανώλης Μαρκετάκης, επίσης το μέλος του Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ κος Σωκράτης Μάγγας, ο Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ Ένωσης Δ. Αττικής κος Αθανάσιος Κουμπούλης, την  Ε.Ν.Α.ΞΙ.Α εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κος Βασίλης Βράντζας και τα μέλη κα Σοφία Βαγενά και κος Χρήστος Κόκκαλης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος κος Θεόδωρος Τσαϊρίδης, την Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών εκπροσώπησε ο Γ. Γ. κος Γεώργιος Τσαπάρας, την  Ένωση Αστυνομικών Ζακύνθου κος Κωνσταντίνος Καραγκούνης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας ο Πρόεδρος κος Χρήστος Ντελής, ο Γ.Γ. κος Παναγιώτης Ψευδεδούρος και η Οργανωτική Γραμματέας της  Ένωσης κα Αγάπη Σαρρή, την Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Γιώργος Τζατζάκης, ο Αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Αβανίδης, ο Γ. Γ. κος Ρήγας Ουσταμπασίδης και ο Ταμίας κος Κωνσταντίνος Ζακεστίδης.

O Στρατηγός εν αποστρατεία πρώην Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κος Ιωάννης Ραχωβίτσας, οι Στρατηγοί εν αποστρατεία κος Δημήτρη Παπαπαναγιώτου, κος Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κος Δημήτρης Δήμου, κος Βλάσσης Βαλατσός.

Υψηλοί Αξιοματούχοι εκπροσώπησαν την Αμερικανική Πρεσβεία.

Ο Διευθυντής Υγειονομικού Ψυχολογικού – Ψυχιατρικού Τμήματος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Γραμμής Αστυνομικών κος Μανώλης Κουφάκης, ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κος Αλέξανδρος Μητρόπουλος, η Διευθύντρια της EUROΜΕDICA κα Ευανθία Καναβάκη, και ο Πρόεδρος της εταιρείας ΝΟΥS κος Τάκης Τσαγκρώνης, ο οποίος προσέφερε τα δώρα για το φλουρί της βασιλόπιτας..

Από το δημοσιογραφικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους:

H κα Άρια Καλύβα και ο κος Δημήτρης Πόποτας από το Πρώτο Θέμα, ο κος Κώστας Παπαδόπουλος, ο κος Αλέξανδρος Καλαφάτης και η κα Kάτια Νιάκαρη από το Κανάλι OPEN, ο δημοσιογράφος κος Γιάννης Αρμουτίδης.

Σπουδαίες προσωπικότητες των Τεχνών και των Γραμμάτων έδωσαν το παρών σε όλη την εκδήλωση.

Για το τέλος, η Ένωση επιφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη για το κοινό αφού ο πολυτάλαντος ηθοποιός κος Πάντης, χάρισε γέλιο με το έξυπνο σόου που έδωσε ντυμένος γυναίκα τσιγγάνα και διαβάζοντας το χέρι των προσκεκλημένων.

Το Ημερολόγιο της Ένωσης, που κοσμείται από 6 σύγχρονους  ζωγράφους, δόθηκε δωρεάν στους καλεσμένους το οποίο και θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Η Ένωση ευχαριστεί τον κ. Βασίλη Κοντόπουλο και όλο το προσωπικό του Ποσειδωνίου για την συνεργασία. Ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία στα δρακόντια μέτρα για τον ερχομό της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και διευκόλυναν με κάθε τρόπο τη πρόσβαση των μελών και επισήμων στο Ποσειδώνιο.

Το πρόγραμμα συνέχισε με κεντρικό καλλιτέχνη τον Πάνο Κιάμο συνοδευόμενος από τον Νικηφόρο, την Μάλου και το συγκρότημα DeeVibes, οι οποίοι διασκέδασαν τους προσκεκλημένους μέχρι πρωίας.          

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ