2019-01-12 19:52:33
Φωτογραφία για Η Apple υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει την τεχνολογία ηλεκτρικών ενδυμάτων
Το AppleInsider Edition ανακοίνωσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, αυτό είναι ένα ειδικό ύφασμα με ενσωματωμένα ηλεκτρικά εξαρτήματα.  

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple έχει τίτλο "Υφάσματα με ενσωματωμένα ηλεκτρικά εξαρτήματα". Το ένδυμα θα βασίζεται σε μονωτικά και αγώγιμα νήματα. Το πρώτο θα προστατεύει το δέρμα από τις αγώγιμες ίνες, και το δεύτερο θα εξασφαλίσει τη διάδοση ενός ηλεκτρικού σήματος.

Στο άρθρο του AppleInsider αναφερει,  ότι αυτά τα ρούχα θα εκτελούν τη λειτουργία του "προσωπικού ημερολογίου" του χρήστη, καταγράφοντας και στη συνέχεια συστηματοποιώντας τα δεδομένα για τον ιδιοκτήτη τους. Μεταξύ των πιθανών στοιχείων του ιματισμού ίσως είναι ένα καπέλο, το οποίο θα τοποθετηθούν και ακουστικά. Επιπλέον, οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία ηλεκτρικών ενδυμάτων, μπορούν αργότερα να εφαρμοστούν στην ανάπτυξη ενός ευέλικτου smartphone από την Apple.

Ημερομηνίες όπως είναι φυσικό της εμφάνισης των πρώτων ηλεκτρικών ενδυμάτων από την Apple δεν αναφέρονται στο δίπλωμα. Οι δημοσιογράφοι του AppleInsider επισημαίνουν ότι, δεδομένου του μεγάλου αριθμού διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχει λάβει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να περιμένουμε ότι όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα σε μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ