2019-01-12 20:04:27
Φωτογραφία για Insiders: Η Apple εγκαινιάζει επιτέλους το AirPower
Η Apple μετά από τόση καθυστέρηση ξεκίνησε την παραγωγή της ασύρματης φόρτισης του AirPower, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2017. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η είσοδός του στην αγορά είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες το 2019. 

Η έκδοση AirPower έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Για πρώτη φορά η παρουσίαση ασύρματης φόρτισης πραγματοποιήθηκε το 2017, μαζί με το iPhone X. Ωστόσο, ούτε στη συνέχεια ούτε το 2018 η συσκευή εισήλθε ποτέ στην αγορά. Αρχικά, η καθυστέρηση στην απελευθέρωση του gadget συνδέθηκε με δυσκολίες στην ανάπτυξή του, όμως στη συνέχεια διέρρευσαν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Apple κατά τους τελευταίους ελέγχους της φόρτισης, ιδίως, με την υπερθέρμανση της συσκευής.

Σύμφωνα όμως τώρα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η Apple άρχισε να παράγει την ασύρματη φόρτιση. Συγκεκριμένα, ενημερώνει έναν από τους κατασκευαστές κοντά στην Apple, ήτοι την Luxshare Precision. Αυτή παράγει ήδη τα AirPods και τα καλώδια USB-C. Ο έλεγχος της κατασκευής του AirPower θα ασκηθεί από την Pegatron, εταιρεία που, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Bloomberg, είχε θεωρηθεί προηγουμένως ως ο πιο στενός συνεργάτης της Apple στη δημιουργία των AirPower.

Η έναρξη της παραγωγής του AirPower δείχνει άμεσα ότι η είσοδός της στην αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ήδη τους επόμενους μήνες το 2019. Πιθανότατα, ίσως αυτό και να συμβεί κατά τη φθινοπωρινή παρουσίαση νέων μοντέλων iPhone.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ