2019-01-13 12:41:27
Φωτογραφία για Τσίπρας: Δέχθηκα την παραίτηση Καμμένου. Ζητάω ψήφο εμπιστοσύνης.
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, η οποία επικυρώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Κυριακής (13/1).

Επί τέσσερα σχεδόν χρόνια είχα έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον πετύχαμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Βγάλαμε τη χώρα από την περιπέτεια των μνημονίων και ανοίξαμε τον δρόμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, διαπλοκής» είπε οι Αλέξης Τσίπρας λέγοντας ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από τη θέση του υπουργού Άμυνας.

«Ζήτησα από τον Καμμένο όπως και από όλους καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες. Ευχαριστώ όχι μόνο για όσα πετύχαμε μαζί αλλά και γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Σήμερα δήλωσε ότι παραιτείται από υπουργός Άμυνας και ότι θα ζητήσει το ίδιο και από τα στελέχη των ΑΝΕΛ».

«Ο νέος υπουργός Άμυνας θα είναι Βαγγέλης Αποστολάκης αρχηγός ΓΕΕΘΑ» είπε.

Την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από την ελληνική Βουλή θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ