2019-01-13 18:12:12
Φωτογραφία για Καμμένος: Απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες των Ιμίων με ρίψη στεφάνου (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
Μπορεί από το πρωϊ το πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου να ήταν εξαιρετικά βαρύ, φορτισμένο και δύσκολο τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του, έπειτα από την παραίτησή του από την θέση

του ΥΕΘΑ και την διάλυση της συγκυβέρνησης, εντούτοις προχώρησε σε μια "τελική πράξη" όπως την χαρακτήρισε μεγάλου συμβολισμού και σημασίας.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος πέταξε μέχρι τα Ίμια για να αποδώσει φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες κατά την Κρίση των Ιμίων, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter:

"Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια".

Δείτε την ανάρτηση:

Προβολή εικόνας στο Twitter

Panos Kammenos@PanosKammenos

Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια.

171

3:58 μ.μ. - 13 Ιαν 2019

180 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Δείτε φωτογραφίες:

onalert.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ