2019-01-13 22:48:43
Φωτογραφία για Πώς θα δείχνεις ακόμη πιο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις;
Όλοι θέλουμε να είμαστε γοητευτικοί, ακόμη και όταν η ηλικία περνάει! Ίσως εκεί, ακόμη περισσότερο.

Το να δείχνεις, όμως, γοητευτικός όσο μεγαλώνεις έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την προσοχή που δίνεις στις λεπτομέρειες, αλλά και το αν συμβαδίζεις με το χρόνο που περνάει από πάνω σου χωρίς να πηγαίνεις ενάντια με υπερβολικές και δραστικές τεχνικές.

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω σε μια σωστή ανδρική περιποίηση έτσι ώστε να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της ηλικίας σου. Από το να αγαπήσεις τα γκρι μαλλιά σου μέχρι και το να τριμάρεις σωστά τις τρίχες του στήθους σου, δες παρακάτω μερικές απλές και βασικές συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τα σημάδια του χρόνου πάνω σου.

1. Αποδέξου το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με τα γκρίζα μαλλιά, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς τις γκρίζες τρίχες σου χωρίς να σκέφτεσαι βαφές και δραστικές αλλαγές. Απλά βεβαιώσου πως διατηρείς τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, διότι όσο γερνάνε τα μαλλιά σου μπορεί να δείχνουν αφυδατωμένα και ξηρά.


2. Επίλεξε ένα καλό κούρεμα

Δοκίμασε ένα κούρεμα που να ταιριάζει με το στυλ σου και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, όπως το κοντοκουρεμένο στο πλάι και με περισσότερο όγκο στο μπροστινό μέρος. Το στυλ αυτό είναι κλασικό και ταιριάζει σε όλους τους άντρες αναδεικνύοντας καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους και προσφέροντας επιπλέον δόσεις γοητείας.

Πηγή: manslife.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ