2019-01-14 06:51:36
Φωτογραφία για Γερακαράκος για τον Κώστα Συγγούνη: Αποτάχθηκε από το Σώμα γιατί ασκούσε κριτική στην Ηγεσία - Όλα έγιναν για την ανέλιξή τους στην ιεραρχία... και για τη γ@μ@μ@ν@ την «καρέκλα»
Διαβάστε την ανάρτηση τού Προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου: Πριν λίγες ώρες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κρίκελο Ευρυτανίας, τελέστηκε, υπό την αιγίδα της

ΠΟΑΣΥ, 40ήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του συναδέλφου μας Κώστα Συγγούνη. Η ιστορική αυτή φυσιογνωμία του συνδικαλιστικού κινήματος της δεκαετίας του ΄80, υπήρξε πρωτεργάτης της Ένωσης Κατώτερων Αστυνομικών και αγωνιστής για να γίνει πράξη η ιδέα του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία. Μια ιδέα που τελικά έγινε πράξη με προσωπικές απώλειες για τον ίδιο, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο. Αποτάχθηκε από το Σώμα γιατί ασκούσε κριτική κατά της Πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας! Αποτάχθηκε για να μπορούμε σήμερα εμείς να ασκούμε τα συνδικαλιστικά μας καθήκοντα με ελευθερία! Μια ελευθερία, η οποία τον τελευταίο καιρό, επιχειρείται να περιοριστεί με άνανδρες πρακτικές, μέσω επώνυμων και ανώνυμων καταγγελιών! Και το χειρότερο από πρώην συνδικαλιστές! Από αυτούς που υποτίθεται υπηρέτησαν το κίνημα για το καλό των συναδέλφων… Ποιο καλό; Είναι προφανές ότι δεν πίστεψαν σε τίποτα... Όλα έγιναν για την ανέλιξή τους στην ιεραρχία... και για τη γ@μ@μ@ν@ την «καρέκλα»!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ