2019-01-14 10:16:43
Φωτογραφία για Δελτίο καιρού για Δευτέρα 14/1/2019
Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με βροχές στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το Κεντρικό και νότιο Αιγαίο, και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη τη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιονοπτώσεις αναμένοντα μετά το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά, στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτική χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 2 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -4 έως 7, στη Θράκη από -1 έως 8, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 0 έως 9, στα νότια ηπειρωτικά από 3 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 11, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 12, και στην Κρήτη από 8 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ
. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα ενισχυθούν και γίνουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και το Κιθαιρώνα, από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο από το απόγευμα. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς.
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ