2019-01-14 12:14:57
Φωτογραφία για Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά και Κόκκαλη
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις τους περί στήριξης της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη.

 

Πρόκειται για τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης που είναι και εκλεγμένοι βουλευτές.

 

 

Ο Πάνος Καμμένος, με ένα tweet για τον καθένα, ανακοίνωσε την διαγραφή τους από το κόμμα, κατηγορώντας τους πως ανταλλαξαν το όνομα της Μακεδονίας για την υπουργική καρέκλα.

 

«Η κυρία Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitterγια την υπουργό Τουρισμού, ενώ για τον κύριο Κόκκαλη ανέφερε πως «παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης» για να τον διαγράψει.


 

 

 

 

 Νωρίτερα, από την Κίνα όπου βρίσκονται οι δύο υπουργοί στο πλαίσιο των κυβερνητικών τους καθηκόντων, είχαν δημοσιεύσει ο καθένας από μία δήλωση στήριξης προς την κυβέρνηση. «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της», είπε η κυρία Κουντουρά και πρόσθεσε: «Δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση».

 

Αντίστοιχα, ο κύριος Κόκκαλης αφού ευχαρίστησε τον κύριο Καμμένο για την συνεργασία, ανέφερε: «Έχω βαθιά πίστη πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης. Για το λόγο αυτό, θα παράσχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

 

Κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει πως εάν κάποιος από τους υπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του επιλέξει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τότε αυτομάτως θα διαγραφεί. Αντίθετα δεν κράτησε την ίδια στάση απέναντι στον Θανάση Παπαχρηστόπουλο και τον Κώστα Ζουράρι, που αν και μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσουν την κυβέρνηση, χωρίς να διαγραφούν.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ