2019-01-14 13:31:11
Φωτογραφία για Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)
Το Σαββάτο 12/1/2019 και ώρα 19:30, η Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2019. Την κατάμεστη  αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Hilton, γέμισαν ασφυκτικά για 3η συνεχή χρονιά τα μέλη της ένωσης με τις οικογένειές τους , αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την  εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κυρία Κατερίνα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ , ο Υπαρχηγός  του Σώματος Αντιστράτηγος κύριος Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗΣ  , ο  εκπρόσωπος του Αρχηγείου Α/Δ Ηλίας ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ , ο υπεύθυνος Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας για τον ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γεώργιος ΜΑΛΑΓΚΩΝΙΑΡΗΣ, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Ξενοδοχείου HILTON Ανδρέας ΤΖΟΥΡΟΣ , ο Ταξίαρχος της ΔΕΑΔ κος Βασίλειος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Δ Ιωάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΓΚΑΣ , ο Δ/ντης της ΥΕΕΜΣΑΣ κος Γεώργιος  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , ο Α/Δ Ιωάννης ΣΚΟΥΡΑΣ της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών , ο Πανοσιολογιώτατος Κύριλλος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ , ο Στρατηγός ε.α. Νικόλαος ΚΟΚΚΙΝΗΣ , ο Στρατηγός ε.α Νικόλαος ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ο Ταξίαρχος Αθανάσιος ΒΛΑΧΑΚΗΣ , προσωπικό της Αμερικανικής Πρεσβείας , ο φίλος της Ένωσης Γεώργιος ΚΟΛΥΡΗΣ και Κώστας ΣΑΛΑΠΑΣ, συνάδελφοι από την Δ.Ε.Ε.


 

 

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε  εορταστικό κλίμα, με την στήριξη της διεύθυνσης του Hilton και συγκεκριμένα του Γενικού Διευθυντή κ. Bart Van De Vingel, καθώς και του Διευθυντή Ασφαλείας κ. Ανδρέα Τζούρου.

Την άψογη κατά γενική ομολογία εκδήλωση παρουσίασε η κ. Γεωργία Παράσχου και φέτος ομορφαίνοντας με την παρουσία της τον χώρο.

Η επίσημη έναρξη της βραδιάς έγινε από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων, κ. Γεράσιμο ΒΑΡΟΤΣΗ, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη προσέλευση και ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους .

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ.Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία αγάπη και ομόνοια σε όλους. Απευθυνόμενος στην κα Υφυπουργό και στον κον Υπαρχηγό, τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση  τονίζοντας ότι  με αυτό τον τρόπο τιμούν ηθικά το προσωπικό του ΤΕΕΜ και του ΤΣΑΣ και αναγνωρίζουν το δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν καθημερινά ,προσπαθώντας με όλες τους τις δυνάμεις για την διατήρηση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών. Ζήτησε την συνδρομή τους για  την στήριξη της νευραλγικής αυτής Υπηρεσίας .Τόνισε ότι η Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών προσπαθεί βοηθώντας την υπηρεσία και φροντίζει για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χώρο εργασίας του προσωπικού .Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν την Ένωση σε αυτό το έργο της.

Η Υφυπουργός χαιρέτησε προσωπικά έναν έναν τους καλεσμένους και τα μικρά παιδιά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ξεκινώντας την ομιλία της αναπόλησε με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια που και αυτήν ως τέκνο Αστυνομικού παρευρισκόταν σε ανάλογες εκδηλώσεις .

Τόνισε ότι αναγνωρίζει την σημαντικότητα του λειτουργήματος που επιτελούν τα μέλη της ένωσης  τόσο ως αστυνομικοί όσο και ως Πυροτεχνουργοί και συνοδοί σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών .Επεσήμανε ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει τον καλύτερο δυνατόν εξοπλισμό και μέριμνα προκειμένου να επιχειρούν με την μεγαλύτερη ασφάλεια και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό  όλων.

 

 Το Δ.Σ. της Ένωσης τίμησε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, με τον διευθυντή Ασφαλείας κ. Ανδρέα Τζούρο να στέκεται «στη σημαντικότητα του ΤΕΕΜ στο κοινωνικό σύνολο και στην άψογη συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια». Παράλληλα, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Ένωσης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με εξαιρετικά εδέσματα προς τους καλεσμένους με την ποιότητα και την φροντίδα του ξενοδοχείου ΗILTON.

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΡΟΤΣΗΣ Γεράσιμος                                                  ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ