2019-01-14 15:32:02
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Ήμασταν το μόνο υπουργείο που δεν πάτησε πιστωτής
Τον απολογισμό του έργου του, ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες, που, όπως είπε, έβαλαν το λιθαράκι τους στο Υπουργείο, το οποίο είχε μειωμένο προϋπολογισμό τα τελευταία χρόνια κατά 60%. Παράλληλα, τόνισε πως το μεγαλύτερο εξοπλίστικο σύστημα της Ελλάδας είναι το προσωπικό.

Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς, που πέρασαν από το Υπουργείο και σημείωσε πως το ΥΠΕΘΑ είναι το μόνο Υπουργείο όπου δεν πάτησε τα χρόνια αυτά το πόδι του πιστωτής.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σημειώνοντας, εμφανώς συγκινημένος: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά». Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε ότι προσωρινά και μέχρι να πραγματοποιηθούν οι κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να επιλεχθεί ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, προσωρινά καθήκοντα Α/ΓΕΕΘΑ αναλαμβάνει ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου, όπου ο κ. Καμμένος θα παραδώσει τα «ηνία» στον Ναύαρχο Αποστολάκη, μέχρι σήμερα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ