2019-01-14 16:05:36
Φωτογραφία για Έκπληξη! Ο εντελώς διαφορετικός τρόπος με τον οποίο θα επιλεχθούν οι υποψήφιοι για το Survivor!
Στην τελική ευθεία για τον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όπου στην αρένα του θα βρεθούν αντιμέτωποι Έλληνες και Τούρκοι διαγωνιζόμενοι.

Ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει το «Survivor 2019» να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και να προβάλλεται πέντε μέρες τη βδομάδα. Ωστόσο, δεν θα περιμένετε έως τότε για να μάθετε ποιοι Έλληνες θα βρεθούν απέναντι στην τούρκικη ομάδα αφού αποφασίστηκε να γίνει και εδώ η ίδια διαδικασία επιλογής τους, όπως και στην Τουρκία.

Να αναφέρω ότι εδώ και αρκετές ημέρες, από τις 2 Ιανουαρίου, στη γειτονική χώρα «τρέχει» διαγωνισμός στον οποίο οι τηλεθεατές ψηφίζουν ανάμεσα σε 30 υποψηφίους με σκοπό να αναδειχτούν αυτοί που θα βρεθούν στην τούρκικη ομάδα του ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα 30 Ελλήνων υποψηφίων που διεκδικούν να διαγωνιστούν στο «Survivor 2019».


Έτσι, μετά την επιλογή των 30 επικρατέστερων το λόγο θα έχουν οι τηλεθεατές με σκοπό αυτοί που θα αποσπάσουν τις περισσότερες ψήφους να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, οι αρχικές ομάδες θα αποτελούνται από δώδεκα παίκτες η κάθε μία και έτσι από την ψηφοφορία που θα ξεκινήσει να «τρέχει» σύντομα και στη χώρα μας οι δώδεκα που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό θα είναι οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι που θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και να αντιμετωπίζουν καθημερινά στις αγωνιστικές αρένες τους Τούρκους διαγωνιζόμενους…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ