2019-01-15 10:02:28
Φωτογραφία για Προκαλεί η Άγκυρα: Έρευνες του BARBAROS με πολεμική συνοδεία στην ελληνική υφαλοκρηπίδα – Το καλωσόρισμα στον Αποστολάκη
Με πολεμική συνοδεία θα διενεργήσει έρευνες το Barbaros στην ελληνική υφαλοκρηπίδα τις επόμενες μέρες. Αυτό διαπιστώνεται από το ίδιο το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας με φωτογραφία που δημοσίευσε.

Με ένα tweet το τουρκικό υπουργείο Άμυνας στέλνει μήνυμα – πρόκληση επιλέγοντας τη σημερινή πρώτη επίσημη του Ευάγγελου Αποστολάκη στο υπουργείο Άμυνας. Με μια εικόνα που μιλάει από μόνη της το υπουργείο Άμυνας των Τούρκων διαβεβαιώνει ότι το Barbaros συνοδεία πολεμικών συνεχίζει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μόνο που το Barbaros βάσει της NAVTEX που έχει εκδώσει η Τουρκία ξεκινάει από σήμερα και θα συνεχίσει για τρεις ημέρες να κάνει έρευνες σε μια περιοχή που περιλαμβάνει τόσο μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας όσο και μέρος της ΑΟΖ της Κύπρου.

H Άγκυρα αυξάνει συνεχώς την ένταση. Άρχισαν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, καθώς με το που ανακοινώθηκε πως ο νέος Υπουργός Άμυνας θα είναι ο Ευ. Αποστολάκης, έβγαλαν αμέσως NAVTEX.


Οι Τούρκοι δέσμευσαν περιοχή για έρευνες από το BARBAROS έως τις 17/1.

View image on Twitter

Millî Savunma Bakanlığı

✔@tcsavunma

Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarımızda bilimsel araştırma faaliyetlerine devam etmekte olan Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemimize Deniz Kuvvetlerimiz tarafından sağlanan refakat görevi kapsamında halen TCG BARBAROS fırkateyni de bölgede bulunmaktadır.#MSB #TSK

595

8:57 AM - Jan 15, 2019

125 people are talking about this
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ