2019-01-15 10:44:33
Φωτογραφία για Σοκ! Η Ρία Αντωνίου καταγγέλλει βιασμό από γνωστό επιχειρηματία!
Φέρεται να την βίασε επειδή του είπε να χωρίσουν..

Το γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα κατήγγειλε τον βιασμό της το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων  από τον πρώην όπως τον χαρακτηρίζει σύντροφό της επιχειρηματία, Χ. Ψ, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο τον Αυτοφώρου.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η δίμετρη ξανθιά καλλονή, που άφησε ιστορία με τα τολμηρά λικνίσματα και τις κοντές… φουστίτσες της κατά τη συμμετοχή της στο ιταλικό «Dancίng with the stars», οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται ότι εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένού να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.


Η Ρία Αντωνίου, που έχει χαρακτηριστεί «αποκάλυψη» από πολλούς εκπροσώπους της βιομηχανίας της μόδας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το Σαββατοκύριακο κατέλυσε μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και κοσμικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία τον ερωτικού δεσμού τους, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους.

Φέρεται να την βίασε επειδή του είπε να χωρίσουν

Όπως κατήγγειλε το εκρηκτικό μοντέλο, το βραδύ του Σαββάτου ο Χ. Ψ φέρεται ότι εξαγριώθηκε από την εμμονή της στην απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σeξ μαζί της με το ζόρι!

Όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις τον πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ηρεμήσει και να αποφασίσουν να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό».

 Όμως το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η κουβέντα είχε φουντώσει και η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην αρχική απόφασή της περί χωρισμού, ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τον γνωστού μοντέλου, δεν κατάφερε να του αντισταθεί όταν την έριξε στο κρεβάτι και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή.

Όπως κατέθεσε η Ρία Αντωνίου, αμέσως μετά ο Χρήστος Ψωμόπουλος ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Η ίδια αποχώρησε από το ξενοδοχείο σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Πηγή: Espresso
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ