2019-01-15 12:14:25
Φωτογραφία για Αυστηρή προειδοποίηση Αποστολάκη σε Τουρκία: Οι εθνικισμοί φέρνουν μόνο δυστυχία
Ατηρή προειδοποίηση στην Τουρκία έστειλε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, κατά την διάρκεια της τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο νέος Υπουργός έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στην Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι "όποτε κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν"

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή παράδοσης παραλαβής του ΥΠΕΘΑ, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00πμ, με την επιθεώρηση του αγήματος από τον απερχόμενο και το νυν υπουργό και με δύο μαχητικά Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας να πραγματοποιούν διέλευση πάνω από το Στρατόπεδο Παπάγου.

 

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία προειδοποιώντας την ότι όποτε στις σχέσεις των δυο χωρών κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν.

 

Χαρακτηριστικά ο νέος ΥΕΘΑ δήλωσε: "Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν"

 

Πηγή: onalert.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ