2019-01-15 16:12:02
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ξεπέρασαν κάθε όριο: -12.684,95 ευρώ για γάλα, -28.999 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, -6.720 για το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ξεπέρασαν κάθε όριο: 

-12.684,95 ευρώ για γάλα, 

-28.999 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, 

-6.720 για το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης 

***************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τα πάντα στη δημοσιότητα.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

***********

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ .

-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

           Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για δαπάνες, που κατά τη γνώμη μου αποτελούν ανελέητη και προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα.

ENHMEΡΩΣΗ 1

          Ως γνωστό μία ομάδα εργαζομένων του Δήμου και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα δικαιούται γάλα. Σωστά δικαιούται το γάλα για λόγους που έχουν να κάνουν με την υγεία τους. Δεν ξέρω πόσοι είναι οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα. Γνωρίζω όμως τα εξής.............      1)-Το κύριο επιχείρημα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη που προχώρησε στη παραχώρηση  του τομέα καθαριότητας (πλην Βόνιτσας και Παλιάμπελων) σε ιδιώτες ήταν, δεν έχω προσωπικό έλεγε μέσα στο ΔΣ. Πλήρης και ομολογημένη αποτυχία μιας οποιαδήποτε Δημοτικής Αρχής που αδυνατεί να μαζέψει τα σκουπίδια και επί πλέον το ποσό υπερβολικό.

       2)-Παρακαλώ διαβάστε απόσπασμα από τη παρακάτω απόφαση: 

          Η δαπάνη για γάλα το έτος 2019 θα ανέλθει στο ποσό των 12.684,95 ευρώ. Προέρχομαι από κτηνοτροφική οικογένεια.  Το μόνο που θα πω είναι το εξής: Όλοι οι Δημότες  και κυρίως οι κτηνοτρόφοι επιβάλλεται να μάθουν το ποσό αυτό.

 

      -Καλώ δε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να δώσει στην δημοσιότητα τη τεχνική περιγραφή της αρμόδιας υπηρεσίας που συνέταξε τη τεχνική Περιγραφή σχετικά με τη "Προμήθεια Γάλακτος έτους 2019" ποσού 12.684,95 ευρώ με ΦΠΑ.

     -Ξέρετε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη πόσοι μικροκτηνοτρόφοι του Δήμου μας θα ήταν ευτυχείς αν είχαν καθαρό ετήσιο εισόδημα το παραπάνω ποσό;

*********

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2

Σύμφωνα με έγγραφα που είναι ανηρτημένα στη διαύγεια έχουμε:

   1)-Δαπάνη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ποσό 23.420 ευρώ. 

(παρακαλώ δείτε ΑΔΑ ΨΠΗ4ΟΛΧΖ-ΡΙ6).

    2)-Δαπάνη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στους Παιδικούς Σταθμούς του  Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ποσό 5.579 ευρώ. 

(παρακαλώ δείτε ΑΔΑ 6ΔΦΓΟΛΧΖ-ΨΤΛ).

Συνολικά έχουμε 23.420+ 5.579= 28.999 ευρώ!!!.

Δείτε παρακαλώ παρακάτω μέρος από τις παραπάνω δαπάνες:

     Τα συμπεράσματα δικά σας. Το ποσό που έχει κατασπαταληθεί στις εκδηλώσεις τη δημοτική αυτή περίοδο είναι τεράστιο. Στο υπό έκδοση βιβλίου μου θα μάθετε λεπτομερώς τις δαπάνες αυτές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3

        Τελειώνουμε την ενημέρωση σας με τις δαπάνες που αφορούν το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης:

ΣΥΝΟΛΟ 6.720 Ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ

1)-Οι δύο παραπάνω δικαιούχοι είναι διαφορετικοί.

2)-Ρώτησα δύο λογιστικά γραφεία της Βόνιτσας και δύο λογιστικά γραφεία του Μεσολογγίου αν οι δαπάνες είναι μεγάλες. ΟΛΟΙ μου είπαν δεν είναι απλά μεγάλες,  αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ. Τα υπόλοιπα που μου είπαν ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ για ευνόητους λόγους. Τα σημείωσα και θα τα δημοσιεύσω στο κατάλληλο χρόνο.

3)-Καλώ τους λογιστές και Δημοτικούς Συμβούλους κ. Κουνέλη και κ. Λιάπη να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ οι ΔΑΠΑΝΕΣ αυτές.

************

Αγαπητοί Συνδημότες

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.

Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.

ΤΟ 2019 ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

************

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το επόμενο άρθρο θα δημοσιευτεί τη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019. Θα σας παρουσιάσω τις αποτυπώσεις, τις οποίες έκανα σε πρόσφατη περιοδεία μου σε διάφορα σημεία του Δήμου.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ