2019-01-16 01:00:29
Φωτογραφία για Ο Μαρτίνς θέλει εξτρέμ από το πάνω ράφι
Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν εκτός του θέματος στο γκολ από τους στράικερ έχει μεγάλη αδυναμία και στα άκρα της επίθεσης και δη στην παραγωγή-εκτέλεση από τους εξτρέμ του καθώς πλην του Λάζαρου για κανά μήνα το καλοκαίρι που προσέφερε και έκτοτε εξαφανίστηκε και του Ποντένσε που σταθερά δημιουργεί αλλά είναι "μαλωμένος" με το γκολ, οι υπόλοιποι έχουν... διακοσμητικό ρόλο.

Γιάννης Φετφατζίδης και Ματίας Ναουέλ παρουσιάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι από μερίδα των ΜΜΕ κάτι σαν... Μέσι Ελλάδος και Αργεντινοϊσπανίας, αλλά όπως διαπιστώσαμε και διαπιστώσατε δεν μπορούν να δώσουν ούτε γκολ, ούτε ασίστ, ούτε παραγωγή φάσεων από τα άκρα. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός πορεύεται με τον Ντανιέλ Ποντένσε ως μια "σταθερά" έστω και με φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, περιμένει μήπως και του "βγει" ο Γιώργος Μασούρας και παράλληλα μπας και... αναστηθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Για αυτούς τους λόγους ψάχνει εξτρέμ-δυναμίτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και εξετάζει περιπτώσεις που έχουν προταθεί, με τα "προϊόντα" του Ζόρζε Μέντες ο οποίος είναι πλέον κάτι σαν..
. συνεργάτης των ερυθρολεύκων να έχει τον πρώτο λόγο για να φέρει παίκτη. Αυτό που είναι σίγουρο για την ώρα είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς, ανεξάρτητα του ποιός θα έρθει, θέλει ο νεόφερτος να "σκοτώνει" και να πάρει επιτέλους πράγματα από τα άκρα καθώς η ομάδα ναι μεν παίζει καλή μπάλα, μπορεί όμως να παίξει πάρα πολύ καλύτερη και κυρίως αποτελεσματικότερη με έναν ακραίο-δυναμίτη από το πάνω ράφι.

Πηγή: redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ