2019-01-16 10:31:15
Φωτογραφία για Η Έλενα Κουντουρά και τα… δημοσία δαπάνη smartphone της
Δύο είναι οι πιθανές λογικές εξηγήσεις. Είτε οι κινήσεις των χεριών της Έλενας Κουντουρά είναι αρκετά αδέξιες, είτε τα νέα πολυτελή μοντέλα iphone της Apple δεν είναι τόσο… ανθεκτικά όσο τα παλαιότερα της εταιρείας.

Δεν εξηγείται αλλιώς, πώς η υπουργός Τουρισμού πρόλαβε μέσα σε μόλις δύο χρόνια να αγοράσει τρία από τα γνωστά smartphones, και μάλιστα δαπάνη του υπουργείου, με συνολικό κόστος 3.092,09 ευρώ.

Το πιο πρόσφατο, το ολοκαίνουριο iPhone XR, με μνήμη 128 GB, με προστατευτική θήκη και προστατευτικό οθόνης, κόστισε 1.351,60 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και δημοσιεύεται σήμερα.

Πρόκειται για συσκευή αντικατάστασης, από τη στιγμή που το προηγούμενο iPhone της κ. Κουντουρά είχε υποστεί «ανεπανόρθωτη βλάβη στη μητρική πλακέτα και στο σύστημα φόρτισης». Με αυτή τη διάγνωση αποσύρθηκε ύστερα από μόλις δύο χρόνια. Αυτό το γνωρίζουμε, διότι στις 2 Αυγούστου του 2016 η Έλενα Κουντουρά, τότε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, είχε αγοράσει τρία κινητά τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, αντί 1.740,49 ευρώ απέκτησε δύο iPhone και ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android.

Σημειώνεται πάντως ότι η τελευταία έκδοση του iPhone XR με τα 128 GB πωλείται στα καταστήματα προς 999 ευρώ, ενώ μαζί με τα αξεσουάρ το συνολικό κόστος φτάνει στα 1.060 ευρώ, ποσό που απέχει πολύ από τα 1.351,60 που αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Τουρισμού.
Πηγή
olalathos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ