2019-01-16 14:05:23
Φωτογραφία για Τζένη Διαγούπη: Συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί!
Η Τζένη Διαγούπη, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο "Happy Day" και τον Σωτήρη Καραμίντζα, αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν μια παρόμοια κατάσταση.

«Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι.

Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί.

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χεσ…α στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Διαγούπη.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην έξοδο και ο Ναουέλ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην έξοδο και ο Ναουέλ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ